Мъжете гледат най-напред женските обувки

3
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Ако искаш да впечатлиш някой мачо, заложи на секси обувки, подбрани с вкус!

 

По обувките по­срещат…

Оказва се, че предста­вителите на силния пол забелязват най-напред обувките на една жена и по тях формират пър­вото си впечатление за нея. Психолози устано­вили този факт наскоро, въпреки упоритите твър­дения, че за мъжете най-важни са физическите дадености на дамата, с която им предстои да излязат. .Ново проучване показва, че обувките представляват интерес не само за жените, но и за господата.

До известна степен обувките издават харак­тера, навиците и дори до­ходите на дамата. Освен това те могат да покажат и отношението й към партньора. Чистотата и общия вид на обувката казват всичко за своята собственичка и могат да извадят наяве дори лич­ните й проблеми, казват специалистите. Затова не подценявай този факт и имай предвид, че ако ис­каш да впечатлиш готиния симпатяга, на когото си хвърлила око, първо трябва да се погрижиш за стайлинга си, и най- вече за обувките.

Токчетата и еро­тиката

Обувките на високи токове са изключително възбуждащи за по- голямата част от мъжкото съсловие. Дори и да не си го признават, високите обувки пре­дизвикват еро­тични мисли у мъжете. Ето защо ти препо­ръчваме, ако си решила да забиеш готиния тип от офиса, още на първата среща с него да избереш високи чепици с тънки токове.

Педикюрът

Макар да се правят, че не забелязват такива подробности, по­ве­чето мъже се впе­чатляват силно и от ноктите на дамата срещу тях и по-точно от нейния педикюр и състоянието на краката й като цяло. Мачовците не си падат по екстравагантни ноктопластики, камъче­та и рисунки – просто ноктите ти трябва да бъдат поддържани и оцветени в нежни неутрални багри, за да реши той, че ти си пер­фектна отвсякъде.

 

 

 

„Искам да ходя на токчета всеки ден!”

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.