Златно лято с банските Golden Point » Моден свят

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Момичета, ако ви предстои лятна ваканция, а все още не сте избрали своята плажна визия, не пропускайте да разгледате предложенията на Golden point! Сигурни сме, че всяка от вас може да открие по нещо за себе си.

Рекламната фотосесия на Golden Point ни потапя в изискана и екзотична атмосфера, където прекрасни модели, демонстрират перфектни форми, подчертани от извайващите бански на бранда. От новата плажна колекция струи изключителна женственост и сексапил, в съчетание с качествени материи и страхотна цветова палитра.

Летните предложения завладяват с широк спектър от стилни модели. Дамите с афинитет към изисканата модна визия, могат да заложат на елегантен бански костюм с изчистена кройка и по-неутрална цветова палитра.

Ретро тенденции се прокрадват, за да отговорят на очакванията на жените, които обичат класиката в модата. Артистичните натури и кокетките също ще останат очаровани от страхотните бански с красиви принтове, панделки, бродерии и закачливи волани. Модели в ярки цветове са създадени за дръзките дами, които държат да бъдат забелязани на морския бряг!

В магазините на goldenpoint може да се насладите на богато разнообразие от марки, които са лидери в производството на трикотаж, бельо, чорапи, чорапогащници, но днес фокусирваме вашето внимание към банските костюми, защото горещия сезон е в разгара си.

Брандове като Filippe Matignon, SISI, Golden lady, OMSA и HUE изкушават със своите дизайнерски предложения, гарантиращи високо качество и стил.

ь

Магазин на Golden Point може да откриете в Сердика Център София!

Включете се в играта Fashion Pirates на Сердика Център!

Автор: Делица Цонева