Пластмасови, алуминиеви, хартиени, картонени консумативи за еднократна употреба и термо чанти и кутии за заведения за хранене

1
Добави коментар
varnaweb
varnaweb

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Ние от „СТЕНАС 77“ сме убедени в голямата сила на малките неща, затова сме се погрижили да осигурим всички дребни допълнения, коити са нужни за добрата работа на вашия хотел и ресторант. В нашия асортимент ще намерите всичко необходимо за това.
 „СЕНАС 77“ ООД извършва дистрибуция на консумативи за заведения на най-добри цени.Предлагаме голям асортимент от консумативи за еднократна употреба, предимно от картон, хартия, пластмаса,алуминий и т.н.
► Пластмасови кутии, прибори, чинии, чаши, сламки и др. от първокласна пластмаса.
► Хартиени и картонени опаковки, чаши, чинии, салфетки които са годни за рециклиране.
► PVC стреч и алуминиеви фолиа.
► Алуминиеви опаковки като различни контейнери за печене, съхранение, кетъринг и капаци за тях.
► Термо чанти и кутии за разнос и съхранение.Всички наши продукти са сертифицирани по ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005

УСЛУГИ

► Голяма част от продуктите , които предлагаме могат да бъдат брандирани и опаковани с логото и марката на фирмата на клиента.► Всички артикули от нашия уеб сайт и каталог се доставят до адреса на купувача.

Пластмасови, алуминиеви, хартиени, картонени консумативи за еднократна употреба и термо чанти и кутии за заведения за хранене

Пластмасови кутии,пластмасови чинии, пластмасови прибори, пластмасови чаши,пластмасови сламки, пластмасови атлетки,пластмсаови бъркалки, найлонови чували за смет, торбички за съхранение във фризер, алуминиеви контейнери,алуминиеви фолиа, хартиени опаковки, картонени чаши, картонени кутии,картонени чинии, дървени клечки за зъби и други.