Уеб дизайн, графичен дизайн и SEO оптимизация

8
Добави коментар
Detritus
Detritus

Описание, приложение и реализация на нашата услуга

Чисто технически, web design (уеб дизайн) може да се определи като писане на текст, но като краен продукт е смесица от творческа и техническа работа. Първото включва изработване на външния вид – така наречения графичен дизайн, съобразен с насочеността и съдържанието на страницата. Техническата част включва – подреждането на всички елементи, обикновено чрез HTML код в едно цяло. Особено важно е кода на вашата уеб страница да е правилно структуриран. Вие може да притежавате невероятно красив уеб дизайн, но ако кода ви не е „приятелски“ настроен към търсачките в интернет, обикновено уеб сайта ви ще е видим само за тези който знаят точния му адрес. Разбира се за всяка страница важен е външния вид, тя трябва да грабне посетителя още с първия поглед. От друга страна е важно и да заема високи места в световните търсещи машини и тук на помощ идва SEO технологията.

„Защо ми е нужен интернет сайт и уеб дизайн или SEO?“ – това е въпросът който би задал всеки преуспяващ търговец или бизнесмен.

Интернет пространството е най обемния пазар в момента, Вашите продукти, услуги или технологии ще са достъпни до клиенти от цял свят.
Вашите бизнес предложения ще са достъпни 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.
Добре изработеният и атрактивен уеб сайт не само, че привлича повече клиенти, но и изгражда визия и добър имидж за Вашия бизнес.
Интернет страницата Ви със сигурност ще съдържа много повече информация от която и да е брошура, плакат или реклама.
Ако често обяснявате на клиентите си едно и също нещо, чрез информацията публикувана на вашата интернет страница Вие избягвате това неудобство.
И най-накрая но не на последно място, можете да променяте дизайна и информацията на вашата уеб страница съгласно Вашите моментни нужди.

След всичко изброено дотук, ако вече сте убедени, че имате нужда от уеб дизайн, ние сме готови да изработим един за Вас. Спазвайки основните уеб стандарти на световния уеб консорциум (W3C standarts), ние ще направим така ,че да се сдобиете с уникален дизайн на приемливи цени.

Възползвайте се от някои от нашите промоционални пакети, или се свържете с нас ако не можете да прецените какво точно ще отговаря на Вашите нужди.

Разбира се има и друго решение: задайте ни желания проект и оставете другото в наши ръце. Независимо от Вашият избор, Вие ще станете щастливи притежатели на интернет сайт със стилен уеб дизайн, съдържание, функционалност и най-важното ще бъдете промотирани в най големия съществуващ световен пазар – необятната вселена наречена Интернет!

За повече информация, новини и любопитни факти относно SEO оптимизацията и графичния web design посетете нашия SEO блог.