МАДАЛ БАЛ MADAL BAL-НАТУРАЛЕН ПАЛМОВО-КЛЕНОВ СИРОП 500МЛ

1
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

Благоприятните ефекти на Мadal Bal

• Изчиства тялото от токсини

• Стопява трайно излишните килограми

• Обновява телесните клетки/подмладява тъканите

• Повишава тонуса и работоспособността

• Носи жизненост и самочувствие

Коктейлът Madal Bal 1. Слагате 2 супени лъжици Madal Bal-сироп в чаша от 300 мл. 2. Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям. 3. Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил (можете да пропуснете тези съставки при непоносимост). 4. Допълвате чашата с вода – изворна, минерална или преварена, топла или студена. 5. Рaзбърквате добре до получаване на хомогенна смес. 6. За улеснение можете да си приготвите 5 дози в 1 бутилка или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра. Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения.

Програмата Madal Bal: Усещане за подмладяване Прием. Когато замества всички дневни хранения, коктейлът се пие през 1.5-2 часа или по-често, винаги когато имате нужда. Версии. Програмата има гъвкави схеми на прилагане – версии от 1, 3-5 и 7-10 дни, през които обикновената храна е заменена изцяло от коктейла. Преценка. Добре е да се запознаете предварително с версиите на Програмата и да изберете тази, която е най-приемлива за вас. Това зависи от самостоятелната и обективна преценка на вашите цели, възможности, мотивация, амбиция и предишен опит. Най-доброто. Най-предпочитана версия на Програмата Усещане за подмладяване, която има най-добър и осезаем ефект, е „Пълната версия“ от 7-10 дни (1.5–2.0 литра Madal Bal). Версията, която поддържа вашето тялото и фигура винаги в топ-форма, е „Цикличната версия“. При необходимост. При необходимост можете да започнете Madal Bal – Усещане за подмладяване с някоя от въвеждащите версии: „Испанска версия“ (съчетаваща приема на Madal Bal с лекoто здравословнo хранене), версия „Веднъж седмично“, или „Съкратена версия“ от 3-5 дни.

Принципът. Швейцарската Програма Усещане за подмладяване работи на принципа на програмите за хранително разтоварване. Благодарение на натуралния сироп Madal Bal, тази диета има някои съществени предимства пред останалите разтоварващи режими. Лекота. Един от основните й плюсове е, че се понaся леко от организма. Апетит. Палмово-кленовия сироп засища глада и спомага за затихването на апетита. Чувството на глад започва да намалява веднага след първите 1-2 дни от започването на Програмата. Спазването на 7-те принципа на Програмата е важно условие за успех и ще ви бъде от голяма полза.

Изхранване. По време на разтоварването балансираната селекция от натурални сиропи на Madal Bal изхранва организма, като осигурява хранителни вещества, микроелементи и енергия, необходими за нормалното му функциониране. Условия. При здрави хора с умерени токсични натрупвания, за провеждането на Програмата не е необходим специализиран лекарски надзор. Не са нужни и специално създадени условия като отсъствие от работа или радикална промяна на ежедневния начин на живот. Програмата е подходяща за изпълнение както при домашни условия, така и в обичайната обстановка на работното всекидневие. Медицински преглед. При хора със заболявания е необходим предварителен медицински преглед и консултация с диетолог-специалист в прилагането на лечебната диететика. Резултати. Резултатите, постигнати с Madal Bal, са трайни, а не моментни. Специално разработената за целта „Циклична версия“ ще ви позволи през цялата година с лекота да поддържате своя висок тонус, килограми и фигура, които желаете. Действа! Програмата Усещане за подмладяване има реална ефективност в над 90% от случаите. Резултатите са видими и осезаеми, и могат да се контролират изцяло от практикуващия.

Споделете мнението си за МАДАЛ БАЛ MADAL BAL-НАТУРАЛЕН ПАЛМОВО-КЛЕНОВ СИРОП 500МЛ