Все още не мога да я забравя

42
Добави коментар
ledzep
ledzep

Все още не мога да я забравя

Имах приятелка и бях безумно влюбен в нея. Запознахме се в университета и ми трябваше половин година да я убедя да излезе с мен. Ухажвах я настоятелно и напористо и тя най-накрая се отпусна с мен и ми се довери.

Бяхме заедно повече от година и с изключение на последните два месеца от връзката ни, през останалото време беше най-щастливото в живота ми. Но се усещах как през цялото време вътрешно полудявах от ревност. И накрая всички тези чувства излязоха на повърхността и съсипаха всичко. Тя е изключително привлекателна, мъжете непрекъснато я оглеждаха и флиртуваха с нея. Освен това и по характер тя е весела, слънчева и приятна. Това я прави още по-неустоима. Последните месеци на връзката ни аз се държах като луд и наистина бях полудял. Мислех си непрекъснато, че тя ми изневерява, въпреки че не никога не ми беше дала повод да се съмнявам, във всеки, който я заговореше, аз виждах съперник, вдигах й скандали без повод, разпитвах я непрекъснато и накрая тя просто не издържа и сложи край на всичко. Обичам я все още, мисля за нея, знам, че и тя все още изпитва чувства към мен, просто си личи, но знам, че всичко между нас е обречено. Искам да спра да се чувствам така, искам да забравя, да съм свободен. Какво да направя?

Весо, Пловдив

 

Утеха.БГ:

Колкото и клиширано да звучи, но времето наистина лекува. Просто трябва да мине повече време. Трябва й да я избягваш, колкото и да ти е трудно това. Като не я виждаш, няма и да се сещаш толкова често за нея. Огледай се около себе си, намери си някое момиче, излизай  с приятели, забавлявай и неусетно отново ще бъдеш щастлив. Успех.

Магистър Жана

Категория:
Ревността е чудовище  Етикети:
влюбване, връзка, раздяла, ревност, скандали, университет