Добрите ВиК услуги в Бургас | 087 920 7557

1
Добави коментар

Добрият водопроводчик в Бургас

пн, 03 фев 2014 19:08, 10420 преглеждания

Някои водопроводни проблеми не търпят отлагане ето защо можете да разчитате на нашите ВиК услуги в Бургас и региона без почивен ден независимо дали е празник или не. Предлагаме комплексни ремонтни и монтажни дейности в Бургас като част от тях са:

ВиК ремонти и изграждане и ремонт на инсталации.

Откриване и отстраняване на течове.

Отпушване на канали – тоалетни и сифони.

Обзавеждане за бани и кухни – ВиК част.

При посещение от наш представител – водопроводчик Вие ще получите най-доброто обслужване в Бургас и успоредно това ще се постараем да бъде на разумни цени в зависимост от Вашите изисквания и конкретната ситуация.

Като специалисти в областта на водопровода и канализацията ще се постараем да останете доволни от нашите услуги, за да можете да ни препоръчате на Ваши приятели или колеги. Времето за реакция е в зависимост от текущия ни график, като в повечето случаи е в рамките на един час от подаването на сигнала.

По-голямата ни част от клиентите въобще не се замислят за превантивната поддръжка на своята ВиК инсталация, която може да им спести средства от ремонтни дейности. И едва когато имате текущ проблем започват да търсят водопроводчици, но това в повечето случаи излиза доста по-скъпо.