Online TV – гледайте онлайн телевизия

2
Добави коментар
mariabaleva
mariabaleva

Online TV – гледайте онлайн телевизия

Online tv или онлайн телевизията е начин на гледане на телевизия , който все повече навлиза в интернет. В нашият сайт можете да намерите описания на най-известните български телевизии, можете да намерите линкове към излъчвания на футболни срещи онлайн без нужда от регистрация също така можете да намерите линкове към официалните излъчвания на online tv на всички телевизии в България.Предлагаме Ви да гледате и богата колекция от трейлъри към онлайн филми , към които предлагаме линкове защото знаеме , че не се нуждаете само от online tv , а и от хубави филми които не се излъчват по телевизията.

Най-новите ОНЛАЙН ФИЛМИ
В onlinetvbg.net се стремим да добавяме освен online tv канали и най-новите онлайн филми.Гледането на филми в интернет никога не е било по- лесно единственото , което трябва да направите е да натиснете линка с филма , който желате да гледате след , което ще бъдете прехвърлени към сайта putlocker.com където ще гледате филма.Непрекъснато ще обновяваме секцията с филми , сериали и online tv за да задоволим вашият интерес.

Гледайте новите епозоди на : Поверително от кухнята , Доктор Хаус и Двама мъже и половина както и стотици филми и други сериали в секцията ни с онлайн филми. Поверително от кухнята или приключенията на готвача Джак Бордейн е забавна комедия , която ни запознава с премеждията на един брилянтен готвач и лошо момче – Джак Бордейн .В ресторанта , в които е главен готвач Джак събира екип от свои приятели от близкото му не толкова светло минало , с които забъркват невероятни каши и забавни моменти в кухнята . Двама мъже и половина- каквото и да кажеме за този сериал ще е малко.В новите серии Чарли Шийн и сменен като главен герой с милиардера Уолдън Шмит(Аштън Къчър) , който копува къщата на вече починалия Чарли и оставя Алън и синът му да живеят с него .Уолдън не е типичният плейбой , а е по скоро едно дете превърнало се в милионер . Деветият сезон на Двама мъже и половина ще ни предложи още много вълнуващи моменти.Доктор Хаус -Доктор Хаус се завръща и е още по критичен от всякога . Доктор Хаус е определян за най-успешната медицинска драма .Въпреки а-социалното си поведение, той е много добре подготвен лекар, чието разчупено мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение на човек, който приема най-тежките изпитания в борбата за живота на хората. За голяма част от хората гледането на онлайн телевизия и филми е задължително и дори част от техният живот дори и да не го усещат. Затова ние Ви предлагаме възмоността да гледате най-новите филми и тв програми , които се разпространяват свободно в интернет . Ние не излъчваме нито един от онлайн филмите и онлайн телевизиите , ние само споделяме с вас линковете , който се разпространяват в интернет пространството.Гледайте последният сезон на : Как се запознах с майка ви . Годината е 2030 и Тед Мозби разказва на двете си деца момче и момиче как се е запознал с майка им. Така започва историята в „Как се запознах с майка ви „. Тед търси жената на живота си с помоща на приятелите си . Историята започва през 2005 година когато приятелите на Тед – Маршал и Лили се събират и решават да заживеят заедно . Online tvГледайте всеки ден по Нова Телевизия новият сезон на Вип -Brother . Дали ще ви хареса зависи изцяло от вас и от вашият морал.Вип Брадър е версия на предаването Биг Брадър. Това е предаване излъчвано по нова телевизия , в което определен брой известни личности живеят в една къща за период от три месеца, изолирани от външният свят, под 24 часово наблюдение излъчвано в национален ефир и пред милиони хора.Всяка седмица се прожедат различни игри организирани от Биг Брадър , в които звездите участват и също всяка седмица има номинации за изгонване и след това има изгонен от обитателите на ВИП къщата.

Чрез online tv може да следите и линкове към сериите на новият сериал с Чарли Шийн – Anger Management(Укротяване на гнева ) . Чарли Шийн влиза в новата си роля на психотерапевт. Сериалът е вдъхновен от хитовата комедия „Психотерапия“ , която предстои да бъде добавена в сайта ни. Чарли е психотерапевт , който трябва да помага на хората да преодоляват изблиците си на гняв . Това , което той не очаква обаче , е че и самият той има нужда от помощ.

Onlinetvbg.net ви предоставя линкове към сайтовете , които излъчват даден филм или сериал , и не отговаря за качеството на излъчваният материал нито за това дали авторските права са уредени. При сигнал за линк с неуредени права ние веднага ще го премахнем.Гледайте online tv и филми , слушайте вашето любимо радио и се забавлявайте.

Online TV – Software

За да гледате онлайн телевизия , ще са ви необходими следните кодеци и плейари : VLC PLAYER Windows Media Player

Тези кодеци са необходими за декодирането на online tv програмите от вашият компютър и за нормалното им гледане

SPEED TEST – друга важна особеност е , че за гледането на online tv в зависимост от различните стриймове , ви е нужна скорост от поне 250 kbps до 1000kbps за някой online tv излъчвания . Затова ви предлагме да проверите скоростта на своя интернет за да сте сигурни , че ще можете да гледате дадено online tv излъчване или online film .Това можете да направите от главното меню като изберете опцията speed test. Съшо така за вас е важно да знаете за каква скорост плащате на вашият интернет доставчик

Онлайн Радио

Onlinetvbg.net Ви дава възможността да слушате най-хитовите български и чуждестранни радиостанции на живо през сайта ни или през winamp player. За да видите всички радиостанции , които предлагаме да слушате влезте в секция – онлайн радио , след което изберете желаното радио и изчакайте 60 секунди да зареди(същото важи и за онлайн телевизионните канали).

Следете любимите си радио предавания по радио Витоша с тройка н разсъмване , Радио Energy чиито основен акцент в плейлиста на радиото е музиката на 90-те, заедно с най-големите хитове от последните няколко години.Както и разнообразие от над 10 хитови радио станции в секцията ни с онлайн радио .

Да кажем НЕ НА АСТА

Вероятно не сте запознати с това какво e ACTA. На български съкращението може да се преведе като „Търговско споразумение за борба с фалшифицирането“. Повечето информация за него се пази в тайна.- ACTA изобщо не е насочена само към ментетата, а възприема доста широко дефиницията на „кражба“ в интернет – ACTA не позволява на държавите да формират собствени закони и предвижда затвор и солидни парични санкции за дребни нарушения, като гледане на онлайн телевизия и слушане на пиратска музика! – ACTA се обсъжда изцяло в тайна без обществени дискусии и неправителствени организации. С въвеждането на АСТА или подобен закон онлайн телевизията , онлайн радиото и филмите ще са далечен спомен за тяхното сваляне вие ще бъдете отговорни пред местните власти . Дори АСТА да бъде отхвърлена от Европейският парламент бъдете сигурни , че ще последват нови опити за налагане на забрани , които ще носят различни имена и затова гражданското общество трябва да бъде нащрек и да ги прекратява в зародиш.

Онлайн Телевизия – Новини

Това е мястото , където можете да научавате актуални информация за събития и новини , които няма да бъдат излъчвания по никоя телевизия.

Spirit ot Burgas – На 3, 4 и 5 август предстои най-мащабното издание на SPIRIT of Burgas. И тази година в горещите летни нощи ще можете да се насладите на любимите си диджей и артисти на брега на морето на централният плаж в Бургас.Тази година ще има нови сцени. Освен главната и Jack Daniel’s Rock Arena, ще бъдат изградени и Solar Dance Arena, BraZZoBraZZie и Hip Hop сцена.Първите зони, които можем да споделим, са: Dance, Chill Out и Fun.Ексклузивната новина тази година , е че The Prodigy отново са в България и ще представят за първи път песни от новият си албум у нас .Специално по-тяхно желание ще бъде изградена най-голямата сцена в България , а може би и на Балканите . Ще можете още да се насладите и на изпълненията на Busta Rhymes и редица други световно известни звезди.

С навлизането на новите технологии и на така наречените смартфони с операционна система Андроид се зародиха и много приложения за online tv . В бъдеще ще публикуваме секция , в която ще бъдат добавени всички приложения за гледане на online tv чрез вашият мобилен телефон

Онлайн Телевизия – История на телевизията .

Телевизията (от гръцки: τῆλε, „далече“, и от от латински: visio, „гледка“) е вид информационна технология и едно от средствата за масова информация наречени „масмедии“ .За първи път предаване по телевизия в България е директното излъчване на седмо-ноемврийската манифестация от площад „9 септември“ (днес „Александър Батенберг“) през 1959 г. Тогава техниката е на много ниско ниво, но за времето си то е било задоволително. Българската национална телевизия – БНТ започва своето програмно излъчване на 1 ноември като използа за предавател „старата“ телевизионна кула в София . С течение на годините и развитието на техниката се уплътняват телевизионните канали , възниква цветната телевизия и втория национален канал Ефир 2 . По-късно се появява Нова телевизия ,първоначално като телевизия само за района на София , а след това и за цялата страна . Най-популярната телевизия БТВ също стъпва на пазара и от самото си начало става най-популярната телевизия у нас . С развитието на интернет навлиза и онлайн телевизията . Online tv е дигиталното излъчване на телевизията посредством интернет. Всеки по -голям телевизионен канал има и онлайн излъчване . Възникват стотици сайтове за гледане на онлайн телевизия като в повечето от тях има само линкове , а самите стриймове са малко . С започването на Online tv излъчвания все повече се правят опити от големите компании за контролиране на интернета и за забрана на свободното споделяне между хората , като дори бяха правени опити за вкарване на международни закони обслужващи определни интереси . За щастие все още на територията на Европейският съюз такове нещо не може да се случи.Правата за гледане на Online TV материали са спорен въпрос като в момента нашият сайт не излъчва нищо , а само ви предоставя линкове към други сайтове където се случва излъчването на Online TV канали или ви предлага ексклузивни линкове , които са трудни за откриване.Ако мислите , че линка към вашата телевизия не бива да бъде поместен тук моля свържете се с нас и ще го премахнем . За реклама моля пишете ни във формата за контакти , като приемаме и размяна на банери със сайтове за online tv .Online tv става нещо ново и задължително за всеки зрител , който иска да спести време и да погледа малко онлайн телевизия или филми докато проверява пощата си на компютъра или докато извършва някаква работа.На нашият сайт ви предлагаме да гледате разнообразие от онлайн филми , линкове към онлайн телевизия да слушате любимите си радиа и да следите програмата за online tv.