Двете звезди от „Вчера“ София Кузева и Георги Стайков в нов сериал на Би Ти Ви

1
Добави коментар
yApple

Продуцентът Димитър Митовски кани най-добрите от „Стъклен дом“ в друг филм

София Кузева и Георги Стайков – две от звездите в легендарния филм „Вчера“ на Иван Андонов, отново ще играят заедно. Събира ги новият сериал на Би Ти Ви „Къде е Маги“.

По-скоро е случайност едновременната покана от страна на телевизията и на продуцентите от „Медия про“ към двамата актьори, станали изключително популярни у нас с участието си в игралния филм. Факт е обаче, че тяхното присъствие на големия екран донесе огромен успех на филма.

Нищо чудно това да се случи и с участието им на малкия екран. За сериала Кузева ще се върне от Германия, където живее от 20 години със семейството си. Стайков вече се прибра от Швеция завинаги и дори се ожени за своя стара любов.

Снимките на сериала скоро ще почнат. Но дали той ще се излъчи наесен, или догодина, Би Ти Ви още не е решила. Причината е, че телевизията е планирала толкова много филмови поредици, за които програмното време няма да стигне.

„Стъклен дом“ на Димитър Митовски спря, но той самият прави още два сериала. В единия от тях задължително ще включи част от звездния състав на „Стъклен дом“. Вече е почти сигурно, че Стефан Данаилов, Асен Блатечки, Яна Маринова и Калин Врачански са сред поканените.

Димитър Гочев – партньорът на Митовски в компанията им СИА, също снима един с работното заглавие „Групата“, макар че никой от екипа не казва на коя телевизия е предложен. Сюжетът разказва за създаването на група от музиканти – как се събират абсолютно неизвестни и как ден след ден успехът започва да ги застига, а с него и славата.

Между другото, „Дисни ченъл“ излъчва музикален сериал, наречен „В групата съм“, който обаче хумористично разказва какво се случва с музикантите, след като бандата им започне да залязва.

Проблемът с програмното време стои пред всички нови сериали на Би Ти Ви, защото телевизията първо ще пусне продълженията на старите. Това са четвъртият сезон на „Столичани в повече“, третият на „Седем часа разлика“ и „Домашен арест“. А, и нещо абсолютно задължително – без никакви компромиси през септември продължава турският „Пепел от рози“.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти