Бийонсе и Джей-Зи отново са №1

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Двамата се завърнаха начело на класацията за най-печелившите двойки в шоубизнеса, съставяна от списание „Форбс“

За 12-те месеца до началото на май 2012 артистичното семейство е спечелило 78 млн. долара, като по-голям е приносът на Бийонсе.

Въпреки бременността си през миналата година, звездата е изкарала 40 млн. долара от рекламни договори, продажбите на албума „4“ и хонорари от авторски права за предишните й песни.

Съпругът й Джей-Зи е изкарал съвсем малко по-малка сума благодарение на турнето си с Канйе Уест и албума Watch the Throne, книгата си Decoded, както и от своите многобройни бизнес начинания, сред които звукозаписната компания Roc Nation и нощен клуб.

Джей Зи разглежда вратовръзката на милиардера Уорън Бъфет, който
бе негов гост за откриването на обновения му клуб 40/40 в Ню Йорк, 18 януари 2012 г. Само десетина дни по-рано Бийонсе роди дъщеричката им Блу Айви Картър

На второ място в класацията на „Форбс“ с няколко милиона по-малко останаха миналогодишните водачи – Жизел Бюндхен и играчът от Националната лига по американски футбол Том Брейди.

И в тяхното семейство жената печели повече – особено когато години наред е най-високоплатеният модел в света.

Той обаче не й отстъпва – с подновения си договор с отбора на „Ню Инглънд пейтриътс“ (72 млн. долара за четири години) и привличането му като рекламно лице на модни марки като UGG Boots е изкарал 27 млн. долара.

Освен това и Джей-Зи, и Том Брейди намират място сред най-добре облечените мъже в света за годината, според списъка на сп. „Венити феър“ – чест, която не е оказана на половинките им.

В челната петица на „Форбс“ са още Дейвид и Виктория Бекъм с 54 млн. долара, които изпреварват холивудската двойка Брад Пит-Анджелина Джоли (48 млн. долара), обявила годежа си по-рано тази година.

На пето място е друга актьорска фамилия – Уил Смит и жена му Джейда Пинкет-Смит (40 млн.), участвали напоследък в третите части от популярните филмови поредици „Мъже в черно“ и „Мадагаскар“.

Уил Смит на нюйоркската премиера на „Мъже в черно 3“ през май 2012 г.,
с жена си Джейда Пинкет-Смит и децата им – дъщерята Уилоу, певица, и Джейдън, който се снима в киното от малък