Що за бални рокли са това!

17
Добави коментар
piismen
piismen

Що за бални рокли са това!

Кой си мисли, че абитуриентките искат да приличат на стриптизьорки на своя абитуриентски бал!

В търсенето си на бална рокля, попаднах на някои фрапиращи „модели“ от колекциите за 2009 на българските дизайнери. Голяма част от тях са направо… трагични.

Просто няколко парчета плат, които приличат по-скоро на парцали отколкото на бални рокли.

Аз също харесвам екстравагантните и секси модели, но с подобна рокля бих се чувствала по-зле облечена от „колежките на магистралата“. А все пак това е вечер, която всички искаме да запомним.. предимно с хубави спомени!

 

Първата и втората – все едно току що са излезли от тортата на ергенско парти, а Третата – нямам думи за нея. Това изобщо рокля ли е? или е по-подходящо за някой клошар!

 

От няколко години следя баловете из моя град, защото съм нетърпелива. За съжаление роклите от година на година стават все по-кичозни и измислено екстравагантни!

И за това вина имат тези модни къщи и дизайнери, които не се съобразяват с това, което искаме ние абитуриентите, а правят, това което те смятат, че ние искаме.

И в крайна сметка се получават рокли, които се купуват само защото на тях е лепнат етикет с „еди коя“ си марка.

 

Някои от тези дизайнери трябва да преосмислят ценностите на бала и да престанат да налагат за абитуриентска мода някакви „евтини“ парцалки за рокли, а да се замислят от какво имаме нужда ние – абитуриентите.

 

Все пак от една страна е хубаво, че има толкова грозни рокли, за да можем да оценим елегантни и секси модели, които наистина заслужават внимание. 🙂