Дамски часовници Casio Baby-G

1
Добави коментар
vandv
vandv

Дамски часовници Casio Baby-G

След появата си на световния пазар на първия часовник G-Shock не закъснява и появата на дамския му еквивалент Baby-G. Разбира се първите часовници са далече от красотата и нежността излъчвани от последните им модели, но за онези времена са били голям напредък от страна на Касио в завоюването на нови пазари. Дамските часовници Casio Baby-G са точно както виното, с годините узряват и показват най – доброто от себе си. Такива са и последните ултрамодерни часовници за дамите. Още след излизането си на пазара в Япония те предизвикват невероятен фурор, за малко време те почти изравняват по продажби G-Shock в Япония. Това не остава незабелязано и в САЩ и след лансирането на новите модели на Baby-G на американския пазар те изпреварват по продажби всички останали серии на Касио на пазара. Тези успешни и красиви модели на Касио вече са и на българския пазар и могат да бъдат видяни и закупени и от българските дами.

Часовниците Baby-G се предлагат в богато стилово разнообразие и нови, изчистени и по – женствени линии. От Касио сериозно са поработили върху новата визия за да могат да впечатлят и най – капризната дама. Всичко грубо като визия от старите модели вече е изчистено и премахнато с цел да зарадват дамите с една нежна дамска линия. Часовниците са подчертано дамски с нежни дамски цветове като бебешко розово, червено както и в присъщите за Касио крещящи цветове. Baby-G вече не е просто часовник за младите дами, той вече е задължителен моден аксесоар, за всяка дама, способен да задоволи всички вкусове. Освен всичко това, Бейби-Джи е и изключително здрав и устойчив часовник. Той не наследил култовата здравина от своя батко Casio G-Shock.

Baby-G разполага с достатъчно функции за да можете да го носите както в ежедневието, така и в почивните дни когато плувате, карате колело или правите своя сутрешен крос.

Так че, ако искате да съчетаете красота с изключителна здравина се доверете на модерните часовници от Casio Baby-G.