Спипаха онанист в центъра на Шумен

1
Добави коментар
ko6era
ko6era

42-годишният Банко се навъртал в района от два дни и обръщал сериозно внимание на дамската тоалетна, като следял посетителките й

Етикети
Шумен, полиция, арест, онанист

42-годишен мъж беше арестуван от полицията, след като бил хванат да мастурбира в центъра на Шумен, пише „Стандарт“.

Около 20 ч вчера мургавият Банко И. от варненското село Царевци се разхождал по главната пешеходна алея на Шумен. До една от обществените тоалетни той забелязал три момичета с къси панталони, които седнали на пейка и се заприказвали. В този момент Банко не издържал на гледката, скрил се в храстите до съседното заведение за бързо хранене, извадил мъжкото си достойнство и започнал да се самообслужва.

Улисан в сладострастието, мъжът непредпазливо се показал от прикритието си и бил забелязан от клиенти на заведението, които скандализирани от гледката, се оплакали в полицията. След минути униформен патрул пристигнал на мястото и успял да обуздае загорелия мъж.

По-късно служители на заведението уведомили полицията, че Банко се навъртал в района от два дни и обръщал сериозно внимание на дамската тоалетна, като следял посетителките й. Сладострастникът бил задържан в ареста и освен безплатната нощувка, получил акт по Указа за борба с дребното хулиганство заради грубото нарушаване на обществения ред.

Автор:

Константин Тодоров

Разпечатай
Изпрати