Как да носите бляскав тоалет

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Някои основни правила за съчетание на дрехите и аксесоарите с лъскави камъчета ще ви помогнат да не правите грешки.

Ако ви пред­стои нещо специално и искате да блеснете с тоалета си, то изберете дреха с камъчета. Така наистина ще блеснете – в буквалния и преносния смисъл. Но бъдете разум­ни. Не обличайте рокли, окичени с хиляди криста­ли в силно близкоизточен стил. Те стоят ефектно на сцена, но мястото им е там, а не на градинско парти например.

Бъдете умерени!

Блясъкът в ежедневието трябва да е задължител­но добре премерен. Едно от основните правила, когато избирате такъв тип дреха или аксесоар, е да не превишавате дозата. Ако по роклята има камъчета, пайети, кристали или друг лъскав елемент, то в никакъв случай не из­бирайте обувки и чанта в подобен стил. Аксесоарите трябва да бъдат с опростен силует, в обрани цветове, които не привличат вни­манието, и без никакви детайли. Ако решите, че искате бляскава миничантичка, то нека роклята или костюмът бъдат макси­мално изчистени.

Важно е и къде oтивате

И още нещо. Камъчетата по обувките са много ефектни, но не са особено подхо­дящи в деловото ежедневие. Бъдете отново премерени в избора и внима­телно преценявайте дали харесаният лъскав тоалет или аксесоар са подходящи за конкретния случай и място. За еже­дневието е допустимо по дрехата да има закачли­ви детайли с кристали. В лятната мода те се срещат доста често. Но ако в офиса ви има наложен дрескод или ви предстои строга делова среща, то в никакъв случай не избирайте такъв модел. Лъскавите чанти са също по-подходящи, но за вечерни събития.

Всичко на показ

Прозрачните чанти от изкуствени материали се завръщат в дамския гардероб. И то в градската мода. За разлика от предишни години, сега те не са в спортен стил, а доста елегантни. Могат да бъдат много големи или по-малки, да имат квадратна или трапецовидна форма, да бъдат максимално изчистени или с прегради и различни джобчета, задължително също прозрачни. Идеята е всичко, което сложите вътре, да стане достояние на околните. Затова подберете вещи в ефектни цветове. А парите или кредитните карти сложете на друго място.

На точки или на райета?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.