Пристрастени ли сме към Интернет?

3
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Естествено, че сме. Не става дума само за социалните мрежи, а по принцип. Дори да има хора без профили в тях, то надали има човек на възраст до 70 год. без електронна поща. Представям ви инфографики на френските колеги от Marketing on the beach, за това колко процента от населението на планетата ползва мрежата и какво се случва за 1 минута в най-популярните социални мрежи, която е с ъпдейт от юли и август тази година.

Започвам първо с интересната статистика по възраст: най-многобройните потребители в Интернет са на възраст от 13 до 24 години и това надали учудва някой, след тях са  от 25 до 44 години, следващите проценти намаляват и интересно е, че възрастовата група над 65 години са доста активни. Харесва ми и статистиката, че за 10 години в Америка потребителите на Интернет са се увеличили значилно с над 30%, а средната възрастова група прекарва в мрежата по 5 часа на ден! Само? хехех шегувам се, не всички имат свободното време на безработния българин  

Вижте инфографиката, която е статистически правена през февруари, но съм сигурна, че има малки промени в процентите и то във възходящи цифри.

И сега идва мястото на ъпдейтната инфографика какво се случва за минута в Интернет, където хубаво място е отредено и на моята любима мрежа Pinterest: 

Снимка: Socialjumpstart

Теми: InfographicPinterestинтернетсоциални мрежи

Facebook

Google+

Twitter

Social Media Consultant в Web design studio Fasscorp