Жена отхапа тестиса на приятеля си в Бургас

2
Добави коментар
filip.epitropov
filip.epitropov

Туристка от Созопол се заклещи с немската си овчарка

Етикети
Бургас, моряк, немска овчарка, тестиси

Рязката смяна на слънчеви горещи дни с дъждовни бури в средата на август явно се отразява пагубно върху психиката на хората, установиха в МБАЛ-Бургас, след като изстъпленията между хомосапиенс тия дни достигнаха връхната си точка, съобщава сайтът Бесове.

По време на бурен секс между двама любовници в гарсониера в жк „Меден рудник“ в петък срещу събота, станал изключително неприятен инцидент. 48-годишният моряк Диян Д. имал среща с приятелката си, след като се върнал от рейс и не бил виждал жена повече от 3 месеца. Оказало се обаче, че любовницата му била доста по-зажадняла за секс, защото още преди да преминат към същинската част, тя решила да го дари с френски ласки и в бързината отхапала единия му тестис.

„Жената го докара с лек автомобил целия плувнал в кръв и прежълтял от болката. За първи път виждаме такова нещо – отхапан буквално тестис от страст“, казал уролог, видял „чудото“. Хирурзите зашили торбичката му, но било невъзможно да върнат обратно отхапаното яйце. В момента нещастникът е в добро общо състояние в урологичното отделение.

Тази любовна драма може да е с животински привкус, но поне е между човеци, а не между човек и куче, защото се наложи да работим и върху подобен проблем, разкрили докторите пред Бесове. Туристка от Созопол била докарана на носилка в Спешното заедно с немската й овчарка, която по време на секс заклещила члена си във влагалището й.

„Гледката беше отвратителна, защото жената – чисто гола лежеше под кучето и го милваше през цялото време до операционната – да не би песът нещо да се уплаши и да усложни обстановката. Разделихме ги без да се налага оперативна намеса, но по-добре да не ви казваме каква техника сме приложили в този случай“, доверили от хирургията.

Автор:

Филип Епитропов

Разпечатай
Изпрати