Невероятни и комични катастрофи на автомобили в снимки

46
Добави коментар

3. Mercedes виси от 7-ия етаж на паркинг гараж в Оклахома. Колата е пробила стената на гаража, след като  водача е натиснал педала на газта. Отломките от стената са повредили няколко автомобили в подножието на сградата. Пострадали хора няма.

4. Шофьорът  Даниел Лион имал невероятният късмет, че Вана му не е тръгнал към пропастта. Той остава да виси над скалата в Колорадо до идването на спасителите пожарникари.

5. Шофьорът на този Lexus GS  за £ 70 000 се опитва да избегне задръстването като шофира в дясната лента на пътя. За негов ужас се озовава в прясно положен бетон, от където мърдане няма.

6. Тази червена  Mazda Miata седи на дъното на плувният  басейн на семейство Campasino в Stewartstown, Филаделфия. Отново неправилно паркиране (забравяне на ръчната спирачка) води до този неприятен инциден без пострадали.

7. Собственика на гаража и шофьор на автомобила полита през стената на къщата си и пропада едно ниво по-надолу. Според него при паркиране на колата спирачките са отказали. За щастие не е получил сериозни наранявания.

8. Мишел и Кевин Маккарти се връща в дома си в Санта Роса, Калифорния и какво да видят, 50-тонен кран се врязва в къщата им, като я разделя на две почти равни части.

9. В хола на една къща в Нюпорт, собствениците спокойно си  гледат телевизия, когато камионът минава през стената и ги изненадва неприятно. Няма ранени в инцидента.

10. Ярко червено Ferrari 360 Spider бе паркирано на улицата пред ресторант, в който собственика му си е похапвал сладко. Каква му е била изненадата когато вижда скъпата си кола да се паркира в морето на остров Паг в Средиземно море. Причината за инцидента е бутането на Ферарито от голям Ван, на който спирачките му не държат.