Дри – нежното продължение в рода Хемингуей » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дри Хемингуей е едно от любимите нови лица в модната сфера. Прекрасната млада дама с магнетично излъчване е правнучка на един от най-известните американски писатели – великият Ърнест Хемингуей. Нейната родствена жилка с гениалния творец и успешната й кариера ни накараха да ви запознаем по-подробно с интересната й личност.

Красавицата е родена на 4 декември 1987 г. в градчето Сън Вали, Айдахо. Нейното професионално развитие започва през 2009 година, когато дефилира в Париж с есенно-зимната колекция на Givenchy, а по-късно същата година участва и в ревюта на Calvin Klein и френската модна къща Chanel.

Започва серия от страхотни фотосесии за известни списания включително и модната библия – „Вог”.

През 2010 година правнучката на Хемингуей става лице в рекламната кампания, представяща парфюма на Салваторе Ферагамо – „Attimo”.

Дри участва в рекламни кампании на известни брандове като Gucci, Louis Vuitton, H&M, Jean Paul Gaultier, Valentino, Diesel и още много други.

*Дри в рекламни кампани на Gucci, Jean Paul Gaultier и Diesel

* Дри в рекламна кампания на Valentino за сезон пролет-лято 2010

Нейната чувствена натура и силно излъчване я направиха лице на парфюма „Lady million” на Пако Рабан.

Последната рекламна фотосесия, в която виждаме топмодела е за есенната колекция на Ermanno Scervino. В кадрите тя позира редом до расов жребец и излъчва много стил и сила.

Вродената класа и изисканост на младата дама и помагат бързо да наложи името си и да жъне успехи заради личните си качества. Великолепна и атрактивна Дри отстоява своята личност и с добрия си моден усет. Тя често залага на авангардна стилистика. Дори по-класически силуети, разчупва с ефектни елементи, носещи усещане за ултра модерна визия. Модни марки, на които често залага са Givenchy, Balmain, Balenciaga, Calvin Klein.

Ежедневните аутфити на известната дама са много смели. Напластяване на дрехи, интересни цветови комбинации и много аксесоари грабват вниманието върху визията й.

Автор: Делица Цонева