Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Златно правило за изчистване на мазнини

58
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Изчистване на мазнини от тялото-програма за изчистване на мазнини
 
   Ако съществува златно пра­вило за изчистване на мазнини, то това е: никога не жертвай способността да тре­нираш здраво заради прекалено агресивно намаляване на въгле­хидратите. Избирането на диета за изгаряне на мазнини малко прилича на търсене на съвет за инвестиции. Винаги има много информация, всеки има различно мнение и понякога дори противоположни гледни точки изглеждат разумни. Как да отсееш от всички тези съвети и да се спреш на диета, която наистина действа? Продължи да четеш по-надолу и ще разбереш най-добрия подход.
 
Как да изчистя мазнините ,без загуба на мускули
 
 Извън бодибилдинг кръговете диетите без въглехидрати си остават мания. За повечето този път води към задънена улица, защото внезапната и строга редукция на въглехидратите пречи на способността да се тренира здраво. Когато тренировъчната интензивност спада, възможността на организма да се изчисти също рухва.Затова никога не жертвай тежките тренировка ,защото си намалил много  въгле­хидратите,това е основен индикатор.
 
 
Ниски-високи въглехидрати,въглехидратна ротация,въглехидратно изчерпване
 
Тази диета за намаляване на маз­нините действа на ротационен принцип: Манипулирай въглехидратите-периоди с по-нисък прием на въглехидрати се реду­ват с периоди с повече въглехи­драти. Ползата от намаляване на въглехидратите е, че нивото на гликоген (количеството склади­рани въглехидрати в мускулите) намалява. Когато това се случи, организма предпочита да изгаря телесни мазнини. Номерът е, че не се налага да минеш на „нула въглехидрати“, за да намалиш запасите от гликоген. Просто трябва да намалиш количеството, което обикновено приемаш. Това става чрез редуциране на въгле­хидратите наполовина Съкращаването на въглехидратите наполовина улеснява нещата. Не е необходимо измерване и не се налага да знаеш точно колко въглехидрати приемаш. Просто намали порциите, които в момента консумираш, напо­ловина.
Например, ако ядеш четири филийки хляб на закуска; по-един кар­тоф в хранения 2, 3 и 4; и 230 г ориз в хранене 5, намали на две филии хляб; половин картоф и 115 г ориз. Можеш ли да тренираш здраво и да поддържаш високо ниво на интен­зивност с намалени наполовина въглехидрати, които са основния източник на енергия за мускулите? Естествено, че можеш-Уловката е с каква продължителност и какъв брой тренировки подред можеш да поддържаш интензивност, преди да се изтощиш.
 
За да разберете как става това прочете още :
 
 
автор: Иван Пашов
Fitness & Health lifestyle