Играта The Simpsons: Tapped Out отново в App Store

1
Добави коментар
wweb
wweb

Базирана на популярния анимационен сериал, сюжетът на играта The Simpsons:Tapped Out ви замесва в изграждането на ваш собствен Спрингфийлд от руините на старото градче. Може ли да познаете какво го е унищожило? Разбира се, Хоумър Симпсън. Причинявайки невиждана атомна експлозия, след неволна грешка. Приложението се появи още преди няколко месеца, но заради небивалия трафик, компанията EA бе принудена да го изтегли от App Store.

Сега отново може да го намерите в онлайн магазина за мобилни приложения на Apple. Съдържанието на симулативната игра е създадено от сценаристите и аниматорите на оригиналната телевизионна продукция. Като самата платформа, предлага купища възможности. Трябва да помогнете на Хоумър, освен да построи нов град, да намери семейството си и да събира точки, които в случая са под формата на любимите на нашия герой, понички.

 

 

За да играете The Simpsons: Tapped Out, трябва да имате интернет връзка и някое от следните устройства – iPhone 3GS, iPhone 4S, iPhone 4, iPad, iPad 2, както и iPod touch 3 или 4. А, последната версия за играта е оптимизирана за Retina дисплея на новия iPad и предлага впечатляваща HD графика.

 

 

Играта The Simpsons: Tapped Out е безплатна и ще се появи в App Store до края на седмицата. Побързайте да се позабавлявате, преди сървърите на EA отново да се претоварят. А, поради многото функции, приложението може да зарежда цяла вечност при първото му стартиране, за това бъдете търпеливи.