Казва, че ме обича, но аз не му вярвам

17
Добави коментар
ledzep
ledzep

Казва, че ме обича, но аз не му вярвам

Здравейте, аз съм на 19 години и имам приятел някъде от половин година. Аз съм влюбена в него, имам силни чувства, но той не изпитва същото. По-лошото е, че ме лъже, че ме обича. Просто не вярвам на думите ми и действията му не са на човек, който е влюбен и загрижен за човека до себе си.

Никога не ме е поглеждал в очите, когато ми е казвал „И аз те обичам”, никога не ми го е казвал пръв, усещам, че го казва по задължение, след като го чуе от мен. Заглежда се по други момичета, флиртува и с момичетата от компанията. Аз все го търся, той рядко ми се обажда. Знам, че е с мен от удобство и заради секса. И това ме наранява. Знам също, че не ме обича, действията му го издават, също усещам отвътре, че той не е за мен. Какво да правя. Не искам да бъда използвана, не искам да съм секс-играчка, а съм точно такава в момента…

Радина

 

Утеха.БГ:

Права си, действията му не са като на влюбен мъж. Пък и щом интуицията ти те предупреждава, наистина ще е по-добре да се разделите. Ще те боли в началото, но ще отминава, малко по малко. Ти искаш любов и щастлива връзка, той явно не може да ти даде тези неща, затова по-добре сложи край и продължи да търсиш. Успех.

Магистър Жана

Категория:
Страсти и неволи  Етикети:
връзка, не ме обича, раздяла, секс, чувствата не са взаимни