Mummy – стилния силиконов калъф за iPhone 4/4S

1
Добави коментар
wweb
wweb

Страхотния, нов силиконов калъф от Loop Attachment, заслужено носи името Mummy („Мумия“), заради уникалната си решетъчна форма. Освен да осигури цялостна защита на вашия iPhone 4/iPhone 4S, аксесоара придава стил, съчетан с красотата на смартфона на Apple. Дизайна на калъфа е направен по такъв начин, че да остави видими, двата най-изящни компонента на устройството – надписа „iPhone“ и логото на Apple.

 Сред най-големите предимства на Mummy iPhone case са невероятно леката структура, осигуряваща защита от всички страни на айфона и лесен достъп до бутоните и портовете. Дизайнът на аксесоара, дори ви позволява да пъхнете 1-2 кредитни или дебитни карти в пространството между калъфа и гърба на телефона, преди да тръгнете към мола.

 

 

На фона на многото силиконови iPhone case продукти, Mummy е може би най-доброто решение на пазара. Неговия дизайн приляга перфектно на устройството, докато други подобни аксесоари са или твърде широки, или твърде тесни, а прикрепянето им към айфона е истински кошмар.

 

Калъфа се предлага в богата цветова гама (10 цвята) и за сума от 25 долара. Може да го намерите в официалния сайт на компанията производител Loop Attachment.