Siri ще споделя статуси във Facebook и Twitter вместо вас

1
Добави коментар
wweb
wweb

Дигиталния асистент Siri, предлага изключителни възможности за притежателите на iPhone 4S. Благодарение на него може да изпращате съобщения и писма, единствено с гласова команда. Но, функциите на Siri все още са лимитирани. С появата на iOS 6, възможностите за използване на гласовия асистент ще се увеличат. Siri ще може да публикува статуси в социалната мрежа, както и да включва игри и приложения, вместо вас.

Това ще става с познатото диктуване на команди към виртуалния асистент. Електронното издание iMore, разяснява някой от новостите в Siri. Ако например кажете на дигиталния асистент „Play Angry Birds“, той ще стартира играта, моментално. Така няма да се налага да търсите иконите на приложенията в различните папки из айфона.

 

По същия начин, чрез гласова команда към Siri, ще може да споделяте нови статуси на стената си във Facebook, както и в профила си в Twitter. Освен тези новости в iOS 6, асистента Siri става по-интерактивен. Ако, например се интересувате как е завършила снощната футболна среща между Барселона и Манчестър Юнайтед, попитайте Siri и ще получите детайли за резултата, голмайсторите и т.н.

 

 

Освен това, благодарение на iOS 6, Siri ще бъде интегриран и в таблетите на Apple, iPad. Новата операционна система ще излезе паралелно с представянето на iPhone 5, тоест на 12-ти септември.