В търсене на перфектния дизайн за спалня

6
Добави коментар
v.dimitrow
v.dimitrow

Със сигурност много от вас при ремонта на своята спалня се изправят пред въпроси от типа – „В какъв стил да бъде моята спалня?“ или „Какви материали и цветове ще подхождат най-много на избрания от мен дизайн ?“. Със сигурност няма да може да отговорим на тези въпроси, защото отговорът е индивидуален за всеки един от вас, но поне ще можем да ви насочим в избора като ви покажем няколко концептуални дизайнерски решения, които са в крак с модните тенденции.

Дървото – този естествен материал никога няма да загуби своя блясък. Модерните начини на обработка на този материал го прави все по-желан от дизайнерите на жилища. В много от примерите по-долу той е използван в повечето декоративни елементи като има и случай, в които цели стени, подове и тавани са направени от дървен материал.

Модерни в момента са големите осветителни тела централно над леглото, разчупените и нестандартни тавани, както и големите лицеви дъски. Забелязва се и голям интерес към нестандартни форми не леглата и нощните шкафчета около тях.