Блог | Hamali.BG

6
Добави коментар
goliat
goliat

Привет от Хамали.БГ.
След като месеци наред бяхме буквално бомбандирани от рекламни послания, ние решихме – защо да не плащаме кабелна и интернет на едно място? Ще спестим и време и пари, пък и претенциите ни за качество на нета не са особенно големи. И така решиме да се пробваме с интернет от Евроком. Звънахме там, където трябва и любезно ни обяниха, че скоро могат да ни включат. Не ми хареса това, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се подпише едногодишен договор, без да знаеш изобщо какво получаваш, но казахме си- хайде, хората трябва да си разбират от работата.
Подписахме всичко, имаме си нет, но качеството е ужасно. Ако на някой не му се вярва да пробва с Евроком! Очаква го бавно отваряне на почти всички страници в нета, било то български или чужди, а ако му се пригледа филм да се презапаси с много нерви и време.
Но както става и в хамалски улуги, и както е казал мъдрецът „Който плаща лошо- плаща два пъти“, така мисля да направя и аз. Налага ми се да сменя доставчика.
Прекарах се- гледайте да не го направите и вие.

Поздрави от Хамали.БГ

share button

Публикувано в хамали с етикети евроком, интернет от евроком, хамали, хамалски услуги от Станислав Тодоров. Постоянна връзка.