Тайните за красота на Клавдия

36
Добави коментар
temi
temi

Клавдия е чаровното създание от „Star Academy”, което поставя вечната дилема – дали пее или танцува по-добре? Какви са тайните за красота на Клавдия, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Клавдия Драганова е родена на 16 септември 1987 година в град Сливен. Завършва средното си образование в Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” с история и английски език. Първите й стъпки в музиката са на 6-годишна възраст в предаването „Като лъвовете“ по БНТ. След това се явява на „Мини МИС и Мини мистър“с водещ Юлияна Балийска, където спечелва титлите „Мини МИС Сливен” и „Мини МИС Империя”. Докато учи в гимназията, ходи на частни уроци по пеене при Нина Шумарова. На 14 години започва да се занимава професионално с танци. Звездата й изгрява в популярното музикално риалити „Star Academy“. Завършва НМА „Проф. Панчо Владигеров“.Участва в индийски филм, българска продукция, където е дубльорка на главната актриса. Има договорни отношения с модна агенция ES line models като фотомодел. Била е водеща на конкурси за красота „Мис Студентски град”, предизборна водеща на БЗНС, водеща на танцово предаване по тв „Планета”. Завършва и козметичен мениджмънт с цел един ден ден да има собствен СПА център.Какви са тайните за красота на Клавдия, какъв е нейният стил и как поддържа форма? Какво е твоето определение за красота? Клавдия: Красотата е смисълът на света, тя се излъчва отвътре.

Какъв е стилът ти на обличане? Клавдия: Стилът ми е спортно-елегантен, понякога и екстравагантен, в зависимост от това дали съм на сцената или не.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Клавдия: Guess, Dolce&Gabbana, Replika, Junona.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Клавдия: Наслаждавам се.

Колко чифта обувки имаш? Клавдия: Това е любимият ми въпрос, мисля, че скоро не съм ги броила, но това е моята слабост, повече от 140 са.

Малки или големи чанти?Клавдия:Тъй като аз съм малка, ми отиват повече малки чанти, но от време на време се изкушавам, нося и големи, в които не мога да открия нищо.

Какви бижута носиш? Клавдия: Предимно изчистени харесвам малките бижута.

Каква козметика използваш? Клавдия: Collin.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Клавдия: Винаги си почиствам кожата с тоалетно мляко и тоник сутрин, събуждам както кожата си, така и мен.

Какъв грим предпочиташ? Клавдия: По-естествен. Понякога ходя и без само с основен тон, но за сцената винаги слагам по-силен вечерен.  

Кой е любимият ти парфюм? Клавдия: Любимите ми парфюми са Chloe и Dior J’adore.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Клавдия: Не, но според мен ако си в медийното пространство и си постоянно под лупа, съм за пластичните корекции или ако имаш проблем може да се възползваш от пластичната хирургия, иначе съм против.

Коя част от тялото си би коригирала? Клавдия: Засега нямам нужда, може би след раждането бих се възползвала от нещо в пластичната хирургия. Спазваш ли диети? Клавдия: Правя си прочистващи дни, но не и диети строги.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Клавдия: Най-често сега през лятото са плодовете, иначе обичам да си хапвам италианска кухня.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения? Клавдия: Шоколадово суфле, няма друг по-хубав десерт за мен или еклерова торта.

Как поддържаш фигурата си? Клавдия: С тренировки по тае бо и с много танци,йога, понякога обичам да ходя и на плуване. Мисля, че това е най-добрият спорт за мен.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Клавдия: Веднъж в седмицата.

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Клавдия: Да, много, много ми допада масажът с мед. Страх ли те е от старостта? Клавдия: Не, имам амбицията да запазя външния си вид като се грижа за себе си външно и вътрешно. Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата? Клавдия: Да, винаги. Връзката е проста. Просто любовта съдържа красота и красотата също е любов, тъждествени са.

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Клавдия: Не, за мен външната красота се олицетворява от вътрешната.

Каква е цената на красотата? Клавдия: Цената на красотата е в това да не спираш да се грижиш за себе си даже и в моментите, когато си най-зает и нямаш време за това. Красотата е като цветето – не го ли поливаш, то умира! Грижете се за себе си така и ще се чувствате по-добре.

Снимки: Гергана Лозанова

17.08.2012/Интервю на Биляна Божилова