Подаръци за рожден ден на мъж

1
Добави коментар
silence
silence

Много често жените се чудат какъв подарък да подарят на своята половинка по случай рожден ден. Ето Ви 10 добри идеи за подарък за рожден ден за мъж.

Вечеря – защо не приготвите любимото му ястие точно на рожденият му ден. Всички знаем че пътя към сърцето на един мъж минава през стомаха му.
Песен – вече в интернет пространство има различни сайтов,е в които може да си запишете ваша песен и да я изпратите на вашият любим. Това може наистина да изненада вашата половинка.
Парти – едно добре подготвено парти за рожденият ден на мъжът до вас може да го прати на седмото небе. Подгответе добре всичко, поканете най – близките хора, вземете добро решение къде ще се състои партито и т.н.
Опитайте нещо ново и за двамата – защо не го заведете на рафтинг или не отидете да скочите с бънджи. Опитайте нещо ново заедно, това ще укрепи вашата връзка точно в най – добрият момент.
Подарете му една година – защо не го абонирате за любимото му списание или не го запишете на любимият му спорт. По този начин през цялата година той ще си спомня подаръка, които сте му подарили.
Един мързелив ден – може да е забавно за един мъж да го оставите да мързелува за един ден. Подгответе най – новите филми, поръчайте си храна, а защо не и масаж директно във вашият дом.
Да му подарите за рожденият ден секси изненада. Изненадайте го с една прекрасна секси вечер. Облечете новото си секси бельо, вземете вино, храна и се отпуснете.
Бягство – отидете двамата на далече. Забравете за мобилните телефонни, компютри и други неща от ежедневието ви и се отпуснете.
Ръчно изработена Картичка за рожден ден с уникално пожелание за рожден ден.
Картинг – мъжете обичат колите, заведете го на картиг пистата и го оставете да се накефи на макс.