H&M издигнаха статуя на Дейвид Бекъм » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Да, прочетохте правилно. Шведите от H&M са намерили сериозен конкурент на ренесансовия „Давид” на Микеланджело, в лицето на Дейвид Бекъм. Новата рекламна кампания за успешната серия бельо на английския мачо за марката, включва не само редица сексапилни снимки на звездата, но и негова собствена статуя.

От H&M създадоха 10 копия на Дейвид Бекъм под формата на статуи, за да отбележат началото на втората кампания на неговата лимитирана серия бельо – David Beckham Bodywear. Модерните произведения на изкуството са разположени в Ню Йорк, Сан Франциско, Лос Анджелис и други популярни точки по света.

Статуята, обаче, не е единственото нещо, което привлече нашето внимание. За да отбележи старта на новата кампания на Bodywear, Дейвид засне и супер секси фотосесия, разкривайки нова мъжествена визия. Черно-белите изчистени фотоси дават ясна представа за посланието, което носи колекцията – удобството и комфортът са най-важни при избора на бельо. Ето защо главните акценти при моделите са формата и кройката на класическото бельо.

След като през февруари тази година Бекъм пусна на пазара собствена колекция бельо в колаборация с модния гигант H&M, тази есен той отново е готов да превърне марката си в световен хит. Феновете на линията Bodywear могат да открият новите модели в един от четирите магазина на H&M в България (Сердика Център София, The Mall, Grand Mall Varna и Galleria Burgas). А за дамите остава удоволствието от гледката на сексапилния г-н Бекъм само по бельо.

Включете се в играта Fashion Pirates на Сердика Център!

Автор: Петя Митова