Появиха се защитници на биячите на дядовци

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

Според приятелите на Николай, той е прекрасно момче

Етикети
побой, „Фейсбук”, приятели, Николай

„Аз напълно подкрепям Ники, въпреки постъпката му!”  – това може да се прочете на страницата във Фейсбук, създадена в защита да двамата гамени, които миналата седмица качиха в интернет клип, на който се вижда как пребиват възрастен мъж в столичен парк.

Въпреки всеобщото възмущение, което клипът предизвика, се намериха и защитници на биячите. Техни приятели създадоха страница във Фейсбук в тяхна защита. Събралите се около идеята да го подкрепят считат, че той е прекрасно момче и заявяват своята обич и преданост към него.

Те изразяват убедеността си, че той си е взел поука от случилото се и повече няма да налита на дядовци. Според приятелите на Николай в момента всички го били изоставили и са се отдръпнало в момент, в който той имал най-голяма нужда от подкрепа. Не трябвало всички да се нахвърлят с такава агресия срещу него и приятелите сега трябвало да го подкрепят именно заради повсеместното неодобрение спрямо него.

Иван, който се представя за един от най-добрите приятели на Николай, е пуснал дори клип с първите си общи графити с него. В средите на авторите на графити той бил известен с прякора си Буеса. Все още не се знае какво ще бъде наказанието на Николай и приятеля му, който още е в чужбина.

Автор:

Десислава Станева

Разпечатай
Изпрати