Кербоване на маркучи

5
Добави коментар
ivsivanov
ivsivanov

Фирма КЕРТ и КО ООД е специализирана в производство на маркучи за всички отрасли на промишлеността. Нашата основна дейност е кербоване на маркучи за ниско и високо налягане, както и търговия с всякакъв вид маркучи и резервни части за тях – накрайници, бързи връзки, чашки, нипели, адаптери, уплътнения и спирателни кранове.

Кербоването на маркучи се състои в запресоване на накрайници за маркучи. Фирма КЕРТ и КО има производствена възможност да запресова всички видове накрайници към гумени, пластмасови или тефлонови маркучи. Разполагаме със съвременна техника, осигуряваща отлично качество на произвежданите маркучи. Имаме възможност да запресоваме маркучи с диаметър от 4 mm до 160 mm.

Предлагаме голям асортимент от стандартни маркучи за многобройни приложения. Окомплектованите маркучи намират широко приложение в транспорта, селското стопанство, промишлеността, строителството, хранително-вкусовата промишленост и в много други области.

Работим изцяло по поръчка на клиента. Предлагаме кербоване (запресоване на накрайници) на: Хидравлични маркучи Индустриални маркучи Тефлонови маркучи Маркучи за фреон (за климатици) Маркучи за пароструйки +150 °C Маркучи за пропан бутан Маркучи с нестандартна арматура

Всички маркучи се предлагат с гаранция за качество и осигурен сервиз и монтаж.