БФС призова феновете за подкрепа на националния отбор

0
Добави коментар
yApple

Българският футболен съюз стартира кампанията „Един безплатен мач за феновете на България“ под надслов „Една нация, един отбор!“ във връзка с началото на квалификациите за Световното първенство през 2014 година.

Билетите за мачовете на „А“ националния отбор срещу Италия (7 септември), Армения (11 септември) и Дания (12 октомври) вече са в продажба онлайн, като никога досега местата не са били по-достъпни за любителите на футбола.

Само с едно кликане на мишката може да си резервирате седалка по избор на Националния стадион „Васил Левски“, а разполагате и с възможността да си купите пакетен билет за 3-те домакински срещи, като ще получите специални и изгодни отстъпки.

„Българският национален отбор има нужда от Вашата подкрепа по пътя към Бразилия, феновете, развяли „трикольори“ по трибуните, винаги са били 12-ият играч на националния отбор. Нека заедно да върнем славата на стадион „Васил Левски“, като един от най-негостоприемните стадиони за големите европейски нации“, се казва в призиива на БФС