Звездите се влюбиха в роклята с цип на Tom Ford » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Знаменитостите винаги се стремят да бъдат уникални, но въпреки това често ги виждаме със сходна визия. Актуалните тенденции и пристрастията на известните дами към определени дизайнерски творения често ги изправят една срещу друга в модни битки.

Няколко модни икони бяха забелязани с една и съща разкошна рокля с цип от есенната колекция на Tom Ford. Те заложиха на различна тоналност, спирайки се на варианти в черно, червено и бяло. Шикозният тоалет е едновременно стилен и изкусителен, защото всяка притежателка на роклята сама може да прецени колко плът да покаже с помощта на дългия цип, разположен за повече разкош асиметрично, по дължината на гърба.

Дженифър Лопес, Ким Кардашиян, Дженифър Лауренс, Черил Коул или Кейт Мос – коя дама изглежда най-добре със сексапилния дизайнерски тоалет? Изберете най-достойната сред всички звезди като гласувайте в анкетата ни!

Дженифър Лопес заложи на красивата рокля с цип на Tom Ford за тържеството по повод 43-ят си рожден ден. Тя избра червен вариант на тоалета, за да подчертае страстната си натура. Страхотни обувки от пролетно-лятната колекция на Christian Louboutin и клъч Fendi допълваха визията й.

Пищната брюнетка Ким Кардашиян избра същата рокля, но се спря на бял цвят, който силно подчертаваше формите й. Риалити звездата се появи с тази визия на наградите BET. Тя беше комбинирала дизайнерския модел с шикозни златисти сандали с верижка, също на марката Tom Ford.

Още през месец март Дженифър Лауренс блесна с елегантната рокля от есенната колекция на модния бранд. Младата актриса избра шикозното дизайнерско творение със секси цип за премиерата на кино продукцията “The Hunger Games”, в Париж. Тя също беше допълнила модния сет със сандали Tom Ford в златен нюанс.

Сексапилната рокля се появи и в няколко модни списания. В юнския брой на британското издание на „GQ“ видяхме Черил Коул със същия модел. За нея стилистите бяха подбрали червен цвят и червило в ален нюанс. Творението на Tom Ford украси и юлския брой на Harper’s Bazaar. Тоалетът бе в черна тоналност, а супермоделът Кейт Мос разпръскваше женственост с него, позираща край морския бряг.

Вижте още:

Моден дуел: Бионсе Vs Джесика Алба

Моден дуел с кралски привкус: Мери Vs Пипа

[polldaddy poll=6475861]

Автор: Делица Цонева