90-годишната мама на Сталоун шашна със стройни крака и пласмасово лице

0
Добави коментар
yApple

Не по-малко от 100 000 долара е платила майката на Силвестър Столоун, за да “поправи” лицето си на 90-годишна жена. Коментарът направи вестник The Mirror, като визира премиерата на “Непобедимите 2”.

Вижте само тези снажни крака на високи токчета на Жаклин Сталоун, които ходят по червения килим и се спират пред фотографи. Тя се появява с къса пола.

Краката й са по-впечатляващи от лицето. “Съжалявам, че е така засегнато лицето й. Жаклин изглежда като използвана пласмаса, върху която изпъкват красивите й очи и подчертаните устни. Те са обаче твърде големи с този силикон”. Това коментира пластичният хирург Амер Хан.

Положителното, според думите му, са кожата и гърдите на Сталоун: “Нейната кожа е много гладка, гърдите й изглеждат перфектни”.

Жаклин Сталон се прочу повече като маняк на пластичните операции, отколкото като майка на актьора Силвестър Сталоун и певеца Франк.

Сменила различни професии като млада. Била включително циркова акробатка, фризьорка и организаторка на женски кеч борби. От известно време тя се занимава с астрология и дори се хвали, че единствена предсказала победата на Джордж Буш-младши в президентските избори през 2000 г.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти