Мъж и полярна мечка са най-добри приятели (снимки+видео)

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

Канадецът Марк Дюма е единственият човек на Земята, който може да докосне полярна мечка

Любопитно клипче се превърна в истински хит в мрежата за видео споделяне Youtube. То представлява репортаж, разказващ за удивителното приятелство между човек и полярна мечка, пише inews.bg.

Канадецът Марк Дюма е единственият човек на Земята, който може да докосне полярна мечка. 60-годишният смелчага от Абътсфорд, Британска Колумбия не, само че пипа животното, но и влиза заедно с него в басейна, където плуват заедно.

Мечката, която Дюма отглежда, е на 16 години и се казва Аги. Тя тежи 362 килограма и е известна като най-големия сухоземен хищник.

Тя е отлично дресирана и вече има участия в няколко високобюджетни реклами. Аби дори е участвала в киното – когато била мече на няколко седмици, тя станала част от актьорския състав на филма „Аляска“ през 1995 година.

Дюма и мецаната имат невероятно силна връзка – те се боричкат, целуват се, като мъжът дори слага главата си между огромните й челюсти.

Марк и съпругата му Даун притежават полярната мечка, още откакто е била на 6 месеца. Като малка тя дори живяла в къщата им и си играла с двете семейни кучета.

Автор:

Борислава Замфирова

Разпечатай
Изпрати