PuP: Флирт и запознанства – Взаимно привличане между мъж и жена

74
Добави коментар
anatolii
anatolii

Без привличане (от страна на мацката към теб), колкото и Рапорт да изградиш, колкото и добре да се чувства тя около теб – само ще си изгубиш времето и накрая ще стигнеш до LJBF (искам да си останем просто приятели). AFC-тата виждат красива жена, веднага показват интереса си към нея и започват да изграждат Рапорт с нея и да й се мазнят. После естествено след няколко месеца приятни разговори с момичето и развеждане насам-натам като опитат някаква ескалация (примерно да я целунат) тя се отдръпва учудено и пита: “Ама какво правиш, та ние сме просто приятели?”. Това което те пропускат е момента, че те са лапнали по мацката, а тя ги има просто за приятели. И това, че прекарва време с тях “приятелски” и си споделя с тях, и й е приятно около тях не означава, че ще прави секс с тях. Мадамата просто ги приема за “приятелки”. Противно на глупостите от социалното програмиране, което те учи, че привличане се купува с цветя, подаръци, внимание, грижа и т.н. – то се прави буквално за минути – около 20 (30 макс) и най-вече с поведение и излъчване – и това са първите минути, в които се запознаваш с дадено момиче. Ако в тези първи минути тя те сложи в графа “приятелки” каквото и да направиш, колкото и да я черпиш, колкото и да си говориш с нея и да се превръщаш в нейно кошче за душевни отпадъци, колкото и да и се мазниш (комплименти) тя няма да прави секс с теб. Привличане и интерес не се купуват!

1.1: Опънер /Заговаряне на Сет/
Първите 10-15 секунди са изключително важни – и са основа на привличането. Когато подхождаш към мацка е задължително да изглеждаш и да се чувстваш добре. Усмихвай се, когато влизаш в Сет и говори ясно, високо, силно и с висока енергия. В първите секунди жената те преценява на външен вид, глас и език на тялото. Това какво и говориш не е важно – стига да не и се мазниш нещо (яко комплименти с изплезен език например). Опенер-ите са изключително много и варират от обикновеното “здравей”, през “въпрос тип анкета” до комплимент “много си красива” и др. Опенер-а, като време не трябва да е повече от 2 минути той е просто начин да влезеш в комуникация и да заговориш момичето. Понякога може да отвориш дори с НЕГ ако мадамата има прекалено голям щит и се надува много.
Когато отваряш Сет мацката (и всички участници в Сета) те преценява и първото й впечатление създава първоначално привличане или отблъскване у нея. Той е “готин” – готино е облечен, смел е, усмихнат е, отворен е, гласът му е хубав и т.н. или той е “загубеняк” – няма вкус и не знае как да се облича, гласът му е слаб и страхлив, несигурен е, объркан е – опитва се нещо да прави, но и той не знае какво точно…
Когато имаш привличане Сета се включва на твоят опенер и започва да си приказва с теб. След това PUA пренася комуникацията към 1.2.

1.2: DHV /Демонстрация на висок ранг/ + NEG хитове
Това е всъщност частта, в която засилваш интереса на Сета към теб и го ескалираш до привличане. Тук трябва да комуникираш и субкомуникираш основни неща за себе си, с които да предизвикаш още повече интереса на целият Сет и най-вече на мацката, която целиш да свалиш:
– ти си лидер сред приятелите си
– ти си забавен
– авантюристичен характер си
– интересен си
– не си нийди, не се мазниш (използвай НЕГ към мацката)
– на теб може да се разчита
– ти си мистерия (поне частично)
– имаш красиви жени около себе си
– ти си уверен и сигурен в себе си
– хладнокръвен си
– позитивен си
– агресивен си и с теб шега не бива /без да преминаваш границата „опасен”/
– и др.Тези и други характеристики трябва да субкомуникираш чрез една или две кратки истории, гласа си, езика на тялото си и поведението си. Тук използвай умението си да преплиташ теми като вкараш някоя кратка и забавна история или рутин като ESP например. Следи за IOI-та (интерес) от страна на мацката, която сваляш:
– Стои и те слуша внимателно
– Гледа те в очите с интерес
– Задава въпроси по това, което разказваш
– Пита те за името ти или се представя очаквайки ти да се представиш
– Смее се на твоите шеги (дори когато не са особено смешни)
– Настроението й се вдига докато й говориш
– Включва се активно в разговор с теб
– и др.Много е важно в началото да отвориш и говориш на целия Сет, а не на таргета. Изобщо игнорирай таргета в началото и не показвай интерес към него. Първо, за съвсем кратко, се запознаваш и си говориш с останалите участници в Сета и чак след като получиш няколко IOI-та от твоята мацка пробваш да я изолираш или на място да ти се доказва тя. Ако до 20 минути (макс 30 – в изключителни случаи) не създадеш интерес у нея просто напусни Сета – няма смисъл да продължаваш да влагаш време и усилия, тъй като вероятността след това да й станеш интересен значително намалява. Вместо да излизаш може просто и да използваш този Сет и за социален статус като заговориш следващи Сетове директно от този и ги събереш (никой не знае дали не си дошъл в компанията на тези момичета нали?). Внимавай, когато разказваш нещо да не излезе, че се самоизтъкваш и хвалиш. Истории от типа “Знаете ли, че вчера спечелих десет хиляди лева от тотото” ще се приеме като опит да се изтъкнеш и похвалиш сам. Най-доброто DHV е това, което е субкомуникирано, а не казано директно. Внимавай да не прекалиш – първите няколко истории трябва да са по-скоро интересни и забавни, отколкото да са пълни с DHV. Примерно истории от типа: “И с нея заедно вървим и се смеем по улицата и хората се обръщаха да ни гледат не разбирайки как в този студ на нас може да ни е толкова весело…” ще се приемат много по-добре от “И с това момиче, което е модел на Визаж и има най-страхотното тяло, което можеш да си представиш се возихме в новото ми Ферари, и се забавлявахме като харчехме спечелените пари от тотото на път за вилата ми в Драгалевци…”

1.3: Показване на интерес към мацката (Validation)
След като получиш няколко IOI-та от таргета (дори и на 5-тата минута да е) винаги опитвай 1.3. Ако не се върже на 1.3, просто продължи с 1.2 и след няколко минути опитай пак. Преди това, обаче задължително задай въпроса “От къде се познавате вие?” – ти трябва да установиш какви са връзките в Сета за да можеш да калибрираш материала си по-натам (ако са сестри ситуацията е една, ако са приятелки друга, ако едната е сестра на гаджето й трета, може просто да са АФЦ и момиче без да са гаджета и т.н.). 1.3 е фазата, в която PUA показва своя интерес към таргета давайки и валидейшън за нещо различно от външен вид и пускайки веднага. Като схема 1.3 би могло да изглежда така:
1. Пускаш стръв
2. Хващаш
3. Придърпваш
4. ПускашПример:
1. Кажи ми с какво се занимаваш?…
2. Сериозно. Без майтап? Знаеш ли, че имам приятелка, която се занимава точно с това… и тя ми е разказвала, колко е трудно… Значи излиза, че си доста отговорен и амбициозен човек… бла бла…
3. И знаеш ли, първото ми впечатление от теб не беше много добро, но сега след като знам това… уважението ми към теб нарастна многократно…
4. Дори ставаш опасна за мен и не би трябвало да говоря повече с теб /загърбваш я и оставяш тя да възобнови разговора/.  или И сега много повече ти се кефя и ми се струваш готина.

* След 1.3 е задължително да започнеш КИНО към мацката – вече си показал вербален интерес, така че е време да покажеш и невербален такъв. Отначало съвсем леки и неусетни докосвания – до обикновени целувки в Комфорт фазата. Точно преди 1.3 или след първотия валидейшън е добре да направиш изолация. “Ела ще ти покажа нещо интересно” и я замъкваш някъде да седнете…, след това пробваш 1.3 (ако вече не си го направил) “Кажи ми, обаче първо… с какво се занимаваш?…”. Ако си на неудобно място за изолация (улиците примерно) използваш 1.3 за да оправдаеш своя интерес и да и вземеш телефона (phone close) без вербално естествено да го изтъкваш.
В 1.3 ти помагаш на девойката да те съблазни, ти и помагаш да те спечели тя, да се бори за теб, да ти се доказва тя. Пропускането на 1.3 смъква ранга ти моментално. Жените знаят, че Готините мъжете са трудни (имат много красиви жени около себе си) и не могат да бъдат спечелени без усилие, а и принципно хората не ценят това, което им се дава даром. Представи си как заговаряш Сет, показваш колко си готин, всички около теб се смеят, на всички им е забавно и готино и в един момент ти започваш КИНО и от нищото започваш да комплиментиш готината мацка и да показваш интерес към  нея (без нищо) и/или дърпаш я да я целуваш или да я натискаш, или й искаш телефона… Какво субкомуникира това?…Че си нийди, че нямаш голям избор от жени в живота си, че таргета е важен за теб, щом само с външен вид може да те спечели и т.н. Алтернативно когато поискаш телефон без 1.3 пак показваш, че всъщност ти си нискорангов пич – иначе не би искал телефона на някаква непозната която не е показала никакво DHV към теб.
1.3 може да е фалшив Валидейшън, освен ако не си пич със железен Фрейм и няма и капка фалш в тебе. Не започвай да я квалифицираш спрямо своите ценности – примерно ако демонстрира нещо, което не е точно DHV в твоите очи пак и дай Валидейшън и пусни. Когато се опитва да се докаже не я отрязвай, освен в случаите, когато се квалифицира с материални неща или богати приятели, яки коли и т.н. На теб 1.3 ти трябва само за да не си свалиш ранга при изолацията (клоуз-а) – да покажеш, че тя те е спечелила и то не с външен вид – както всички останали.