10 нестандартни модела сватбени обувки

14
Добави коментар
webmiastoto
webmiastoto

За да бъде „най-щастливият ден“ наистина незабравим.

Ок, всички знаем, че няма жена, която да не обича ботушки, но коя е готова да отиде толкова далеч, че да ги носи в един от най-важните моменти в живота си? Ако на вас наистина са ти харесали, трябва да знаете, че вече се проектират модели, които пасват перфектно на сватбената рокля и са изключително удобни.

 

 

Вярвате или не тези обувки с близо 8-сантиметрова платформа са създадени специално за кандидат-булки. Високи токчета – да, ама чак пък платформи. Решението си е ваше.

 

 

Този модел на дизайнера Бенджамин Адамс показва, че освен към други мъже, често модните дизайнери таят чувства и към кича. Не, сериозно. Според много дами тези обувки са „зашеметяващи“. Сами си преценете.

 

 

Ако някога някой оригами маниак създаде обувки, те вероятно ще изглеждат по подобен начин.

 

 

Тези ръчно нарисувани обувки са направени така, че булката може да си сложи „нещо синьо“ и да се чувства наистина уникално.

 

 

А сега да поиграем на „Знаете ли, че…“ Знаете ли, че ако имате непресъхващ „извор“ на пари ( в добрия случай примерно сте любовница на Бекъм, в лошия на Делян Пеевски) можете да си поръчате подобен модел сватбени ботуши за скромната сумичка от 20 000 $.

Позволете ни да ви представим великолепното дело на 86-годишната британска компания за обувки „Anello & Davide“, създавал чепици за Мерилин Монро, „Бийтълс“ и Джуди Гарланд, който носеше своите незабравими рубинени чехли в „Магьосникът от „Оз“.

 

 

Може ли да говорим за обувки и да не споменем Alexander McQueen. Тези струват 3 495 $.

 

 

Ако сте ексцентрични в любовта, бъдете такива и на сватбения „тепих“. Между другото, ако булката-беглец бе с такива, нямаше хващане!

 

 

Модел на Кристиан Лубутен.

 

 

Ето едни сватбени кецове, които са идеални за жените, изкушили се от спорта.

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари