Няколко знака, че Той те харесва

1
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Няколко знака, че Той те харесва

Сигурно често анализираш момчетата, към които имаш мераци – “Х. винаги прави това и каза това, а после прави онова другото нещо…” И накрая идва големият въпрос, който си задаваш поне веднъж в седмицата, а често и по няколко пъти на ден – “Това означава ли, че ме харесва?” Това е съвсем резонен въпрос, имайки предвид странната натура на мъжкото съсловие (е, не чак колкото женското, но все пак си е предизвикателство).

Проблемът е, че няма как със сигурност да разбереш дали си пада по теб – все пак всяка ситуация е различна, мъжете също, пък и винаги има изключения. Но имаме добра новина за теб – има неща, които повечето мъже правят, когато си падат по някоя мацка, и това може да ги издаде. Ако момче прави едно от тези неща, това може и нищо да не означава, но ако прави 4-5, има голям шанс наистина да те харесва. Някои от тези неща ще те изненадат. Някои няма. Затова считай тази статия за опреснителна.

 

 

 

Усмихва ти се. Доста!
Смее се на шегите ти… дори и на скучните.
Защитава те пред другите.
Задава ти по-задълбочени въпроси от това как си и как ти е минал уикенда.
Прави шеги относно срещите си с теб.
Оглежда те. И не говорим просто да зяпа в гърдите или дупето ти, а да гледа продължително лицето ти.
Държи се странно винаги, когато говори с теб.
Използва името ти, когато разговаряте.
Използва прякори.
Пита те дали иска да се “размотавате”. (За някои момчета думата “среща” се отнася така, както думата “чесън” към вампир… Без значение каква дума използва, Той иска да бъде около теб.)
Обажда ти се. Повечето момчета мразят да говорят дълго по телефона, за това, ако някой ти се обажда, означава едно от три неща: той ти е най-добрия приятел, има нужда с домашното или си пада по теб.
Държи се по-зряло, когато е покрай теб.
Прави ти комплименти.
Когато сте в компания, и казва шега, ти си първия човек, когото поглежда, за да види реакцията ти.
Опитва се да посещава същите места, на които и ти ходиш.
Разпитва приятелите ти за теб.
Докосва те, дори едва доловимо.
Иска мнението ти за други момчета (проверява дали си падаш по друг).
Иска ти съвети относно други момичета. Това е малко спорна материя – може и да е хвърлил око на друга мацка, но може и да се опитва по индиректен начин да разбере какво харесваш и какво не, или пък иска да ревнуваш.
Забелязва и запомня неща, които убягват на другите хора.

Следи внимателно за тези знаци и успех в свалките!