Спечелете дизайнерска ледиера + бутилка хубаво шампанско

1
Добави коментар
pgp

Ето и нашата нова история, с която се надяваме да Ви донесем още няколко приятни мига и през този месец. 

 

След много години щастлив и праведен живот, Адел, мъдър и много богат арабски шейх се видял на края на земния си път и поискал да сложи делата си в ред.

Най-голямата му радост и грижа били двамата му сина Фарид и Тарик, които имали щастливо детство и вече били на прага на юношеството си, та баща им решил, че е време да подели богатствата си между тях и да ги подготви за живота им без него.

Извикал двамата си сина  и им заговорил:

Нека всеки от Вас вземе по една от най-добрите ми камили и да тръгне към далечния град Оман в провинция Ал-Яман ас-Саида. Хората там отглеждат рядкото цвете кехлибар, чиято цена е по-висока дори от тази на златото, но задачата Ви не е свързана с това, да ми го донесете. Ще поискам нещо необичайно от вас и от това, как се справите с предизвикателството, зависи бъдещето ви.  Този от вас, чиято камила стигне по-бавно до града, ще наследи цялото ми богатство.

Братята изпълнили бащината повеля, качили се на камилите си и потеглили към далечната земя на щастливите араби Ал-Яман ас-Саида. Дни наред те се лутали безцелно, отклонявали се от пътя и се чудели как да приключат успешно тази странна задача. Седнали до един пуст кладенец за да си починат и докато оплаквали съдбата си, до тях се приближил стар, полусляп човек. Помолил за малко вода, а двамата братя го напоили и нахранили до насита. Докато хапвал, човекът слушал за техните неволи и предложил да им помогне със съвет. Казал им нещо кратко, а братята като ужилени се затичали към камилите и без дори да се сбогуват, се втурнали към града, колкото се може по-бързо.

 

Нашата загадка този месец разбира се е:

Какво ги посъветвал мъдрият човек? 

 

Както винаги, ще очакваме отговорите Ви на [email protected] – е-адреса на Моята аптека. Не забравяйте, че споделянето на отговора тук на страницата във фейсбук, не Ви включва във томболата за награда. А тя този път е страхотна дизайнерска ледиера, естествено с бутилка хубаво шампанско, което да охладите и да споделите с любим човек или приятел.

 

Желаем Ви да сте здрави и да се радвате на живота!

С изпращането на е-мейл участникът дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора за целите на активността, както и за други активности и промоции, които ще се провеждат в бъдеще от Либра ЕАД.

Краен срок за участие: 31 Август 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.