Изпитано! Домашен лек премахва нежеланото окосмяване

29
Добави коментар
Aleks101
Aleks101

Ако имате проблеми с нежеланото окосмяване, пригответе си този домашен лек!

 Много жени страдат от проблема нежелано окосмяване. И ако за тези, които не са се сблъсквали с него, твърденията звучат преувеличени, тези от дамите, за които космите са враг на красотата, са напълно наясно колко трудно е справянето с окосмяването.

Справете се с окосмяването!

Известна надежда в посока на това, че премахване на нежеланото и прекомерно окосмяване все пак е възможно и то без подлагането на скъпи процедури дават група изследователите от университета „Сюлейман Демирел” в Турция, съобщават информационните агенции.

Според резултатите от проведени от тях проучвания, тези от дамите, които страдат от хирсутизъм или иначе казано излишно окосмяване в зоната на лицето, на стомаха или гърдите, могат да се доверят на ефективен домашен лек – чай от мента.

Учените оповестяват, че в чая, приготвен от ароматното растение, се съдържат вещества, които неутрализират въздействието на мъжките хормони, причинители на излишно окосмяване при жените. Достатъчно е, твърдят още турските изследователи, да се приемат по две чаши чай от мента на ден. Ефектите от терапията не бива да се очакват скоростно, но те ще станат видими, когато съставките на ментата неутрализират силното въздействие на мъжките полови хормони. Важно е, твърди д-р Мехмет Тамер, дамите, които страдат от хирсутизъм, да се заредят с търпение и увереност, че проблемът им може да бъде разрешен.

бyтoни зa cпoдeлянe

 

ВАЖНО: Ако публикацията Изпитано! Домашен лек премахва нежеланото окосмяване ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!