Диема онлайн – гледай на живо през интернет

38
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

Диема онлайн – на живо през интернет напълно безплатно. Ако искате да гледате Diema online  може да пробвате да последвате някоя от връзките по-долу, но трябва да знаете че телевизията няма официално онлайн излъчване:

За телевизията:

ДИЕМА започва излъчване през 1999 година, като филмов телевизионен канал. Разпространява се кабелно, чрез сателит и рядко онлайн. През годините медията претърпява доста промени. Откривани са нови канали, други са закривани, докато се стигне до сегашният момент, когато телевизионната група е собственост на Английската фирма Нова Броудкастинг Груп познати в Европа, като Viasat.  Телевизия Диема е част от голямото 5 членно семейство на Нова ТВ, придружавана от останалите телевизионни програми в групата – Нова Спорт, Диема Фемили и Кино Нова.

Характерно за медията, е че излъчва предимно екшън филми и сериали с много малко реклами. Обичана е от футболните фенове защото излъчва Английската висша лига и Европейското първенство по футбол.

Филмите заемат една не малка част от Диема ТВ. Това са добре подбрани екшъни, които всеки е чувал и трябва да гледа. Някои от по-известните заглавия са – Пустинен стрелец, Американска нинджа, Домашен арест, Пътуването, Под обсада, Светецът, Робин Худ, Джо Кид и още много!

Сериалите заемат най-важната част в изграждането на образа на телевизия Диема. Те са световно известни и добре познати на зрителите. Някои от тях са – Макгайвър, 8 прости правила, Маями Вайс, Бригада, Смъртоносен боец, Трафик, Тайни служби, Неш Бриджис, Полицейско управление, Хамелеонът, Спасители на плажа, Уокър, Морски патрул и още много!

Освен филми и сериали, по Diema TV се излъчват и документални филми. Също така могат да се видят спортни предавания като Гол мания или Голове от сезоните. За феновете на рок музиката се грижи предаването Фрактура, което е наследник от телевизия ММ, а в късните часове се излъчва еротично предаване – Горещи моменти.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 6.6/10 (35 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +7 (from 9 votes)

Диема онлайн – гледай на живо през интернет, 6.6 out of 10 based on 35 ratings