Комунисти спасяват с презервативи България от епидемията БСП/СПИН

1
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Съюзът на комунистите в България шашна днес софиянци с нестандартна животоспасяваща акция. Пред Централни хали млади активисти раздават на минувачите безплатно презервативи, за да се предпазят и да не се разболеят от смъртоносната болест СПИН/БСП. Ироничната закачка е предизвикана от откровенното признание на червения активист Антон Кутев, който сравни партията си с болестта на хилядолетието.

Съюзът на комунистите е национално отговорна политическа формация и не може да остави народът да бъде покосен от тази смъртоносна болест, обявиха от централата на партията.

Пред  Faktor.bg от  съюза обясниха, че ще настояват официално здравното министерство да коригира незабавно статистиката си за болните от СПИН в България и да прибави към тях и членовете на БСП. Освен това, ХЕИ трябва да започне незабавни проверки по  провинциалните офиси на червената партия, а премиерът Борисов да поиска спешна хуманитарна помощ от ЕС, заради установената епидемия в България, настояват още комунистите.

Те препоръчват на европейските социалсти да подложат на незабавен тест за СПИН Сергей Станишев, ако се кандидатира за лидер на ПЕС. В противен случай има опасност, при нерегламентирани сексуални контакти синдромът на придобитата имунна недостатъчност да порази и европейската социалдемокрация.

От Съюзът на комунистите в България обявиха още, че подобни хуманитерни акции ще бъдат проведени в цялата страна.