Каратиста: Аз си седях на сепарето, когато 40 души ме нападнаха с палки и ножове

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

В рамките на един ден се изписаха такива странни неща във вестниците относно мелето в заведение в Слънчев бряг, каза в сутрешния блок на Нова телевизия Димитър Спасов – Митко Каратиста.

Той разказа как всъщност се е стигнало до масовия бой в заведението. Каратиста разказа, че е бил на сепаре във въпросния бар още от обяд. Към 3 часа пристигнало момче, което познавало момиче, седнало на неговото сепаре. „По едно време момчето започнало да се кара с момичето, започнали словесни престрелки, както и да я дърпа“, разказа Димитър Спасов и добави, че като е видял сценките е направил  забележка, но момчето го заплашило и му казало „сега ще видиш какво ще стане“ и заминал.

„След малко тичешком пристигнали 4 – 5 момчета“, продължава разказа си Каратиста. По думите му, те са били с ясното намерение да се бият и го нападнали. „Ние се защитихме. Върнахме се на сепарето и след 5 минути от всички ходове на заведението започнаха да влизат момчета и се събраха около 40 човека. Започнаха  „стрелби“ с чаши, бутилки. Тези, които бяха отпред имаха ножове и палки“, съобщи още Спасов.

По думите му, той си е помислил да се изнесат на плажа, но е преценил, че така ще стане по-лошо и затова е решил да остане в заведението, защото е разчитал на охраната.

Когато момчетата започнали да пристъпват към сепарето му, зад него се чул изстрел, което леко ги е дръпнало назад, разказва Каратиста.

„Разбрах по – късно, че един приятел е стрелял, за да ни защити“, каза Спасов.

Каратиста каза също така, че се е успокоил, когато е дошла полицията и  заедно с приятелите си е излязъл от заведението. Тогава, по думите му, обаче са ги заобградили другите и е започнал боя – налагани са с палки, ръгани са с ножове. Всички, по думите му, са наръгани, включително и той. Неговата рана била на петата.

На въпрос дали куца малко тази история, Каратиста каза, че няма нищо странно в нея. Той призна, че дори не познава момичето, което се е скарало с момчето, дошло на тяхното сепаре. „Не познавам и Куката, никога не съм го виждал, а и да съм го виждал не знам, че е той“, заяви Каратиста.

Той отрече
Златка Райкова

Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик.

Самата тя казва за себе … към профила
и
Азис

Васил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София … към профила
да са били тази вечер в заведението.

Каратиста разказа още, че е работно момче, не ходи с охрана или с оръжие.