Креативност и футуризъм от DEMOBAZA » shop Гид

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако не сте чували за българския лейбъл DEMOBAZA е време да се запознаете по-отблизо с работата на създателите му, защото определено ще останете очаровани от креативността и артистичния подход на всичките им проекти.

Дизайнерите Демо и Тоно поставят началото на бранда, ситуиран в София, през 2007 година. Те развиват дейността си както в сферата на модата, така и в областта на фотографията, графичния дизайн, мултимедийните изкуства и изграждането на визуална концепция за различни клиенти.

В колекциите на DEMOBAZA се забелязва силен афинитет към минималистичните и футуристични форми. Облеклата и аксесоарите на бранда налагат интересен поглед към спортните елементи, което ги прави актуален и практичен избор за младата аудитория. Дизайнерите създават дамска и мъжка линия.

В концепцията на авторите е заложена идеята за българския пост-социалистически дух, пречупен през призмата на Демо и Тоно по нов начин, за да се родят ултра ефектни „деструктивни униформи” с лежерен силует.

* Рекламна кампания на колекция пролет-лято 2012

Атрактивните дизайнерски творения на DEMOBAZA може да откриете в онлайн магазина на бранда – www.store.demobaza.com.

В платформата за млади творци www.notjustalabel.com също се продават творенията на Демо и Тоно.

Марката се предлага и редом до най-популярните имена в модния бранш, в един от известните сайтове за продажби www.luisaviaroma.com. Лице на новата есенно-зимна колекция за 2012-2013 година е българския модел Гинка Лазарова.

Вижте още модели от каталога за сезон пролет-лято 2012:

Автор: Делица Цонева