Разбери дали ТОЙ е женкар

3
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

„Кой е този сладур отсреща на бара? О, май току що ме фиксира?! Дали ще дойде? Косата ми добре ли е?“ Стоп, дами! Върнете лентата с 4 въпроса назад, защото пропуснахте най-важния: „Женкар ли е?
Доверете ни се. Това е последното нещо, което една жена иска да установи за мъжа, след като е излизала с него няколко седмици. За радост на всички, предлагаме няколко идеи как да откриете какъв е мъжа, с който току що се запознахте.

1.Пусни едно ухо
Дори най-ловките играчи не могат да замаскират напълно репутацията си. Ето защо повечето от нас, жените, които се срещат с тях, вече са дочули нещичко за славата им. Как да реагираме в такъв случай? Обикновено или отричате информацията, или тайничко се надявате да го промените. Е, няма да успеете! Да си го кажем направо: ако разполагате с магаре, което изглежда като магаре, мирише като магаре и всички Ваши приятели твърдят, че е магаре, значи е невъзможно да се превърне в породист жребец!

2.Анализирай запознанството
Истинският Казанова никога няма да се хвърли в директна атака. Вместо това ще заговори приятелката ти и ще чака ти да направиш първата крачка. Защо? Е, разбира се, защото иска да останеш с впечатлението, че ти избираш него, а не той теб. Освен това така той хитро залага на състезателния ти инстинкт – с какво приятелката ти е повече от теб?-който сам ще те тласне в ръцете му.

3.Наблюдавай държанието, а не слушай думите му
Мъжът женкар още при първите Ви срещи ще нарисува красива картина с думи – истински шедьовър, за общо съжителство, изпълнено с романтични вечери и планове за деца (докато тайно оглежда сервитьорката). Преди да си налапали тази примамлива въдичка, си наложи да игнорираш захаросаните приказки и се съсредоточи в поведението му. Ако редовно си позволява да закъснява за среща или „забравя“ да ти се обади и да те заведе еди-къде си, както е обещал, уви, за него ти си „Единствената“ ..от многото.

4.Умира ли „да се пъхне в гащите ти“
Що се отнася до секса, нещата стоята така: представи си, че насреща си имаш хитър продавач, който се опитва да ти пробута на всяка цена кола втора употреба. Колкото по-упорит и настоятелен е той, толкова по-голяма е вероятността да се сдобиеш с бракма с куп дефекти, скрити по0 прилежно лъсната фасада. Пазарът е пълен с такава стока, държиш ли и ти да имаш от нея?

5.Би ли му сложила прякор „Мистериозния“?
След като са минали няколко срещи, е време да си зададеш някои въпроси и разбира се да си отговориш честно, без да търсиш извинения и оправдания. Излизала ли си някога с приятелите му? Знаеш ли нещо друго за него, освен каква е фамилията му? А знаеш ли изобщо каква е фамилията му? Ако той не те допуска в живота си, повярвай, че не го прави, защото е срамежлив. А тъй като – както вече си се досетила – е завършен, без шанс за промяна, 100%-ов женкар.

След като дадохме тема за размисъл какъв е мъжът, с който току що започнахте да се срещате, ето и още по-подробна информация по темата: 10 Признака, че си имате работа с женкар.