Гьокче Бахадър с главна роля в нов сериал

63
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Гьокче Бахадър, която много зрители помнят като малката дъщеря Лейля на Али Ръза Текин от хитовия Листопад, след доста дълго отсъствие се завръща на телевизионния екран с нов сериал. През 2011 година Гьокче се омъжи за голямата си любов актьора Али Сунал. Бракът им обаче не издържа и една година и двамата се разведоха тази пролет. През това време Гьокче остана далеч от телевизионния екран.

След продължителното отсъствие обаче популярната актриса през новия сезон ще изпълнява главната роля в нов сериал. Поредицата се нарича „Изгубеният град“ и на нея се възлагат надежди да бъде „бомбата“ на Канал Д. Подробностите около този проект обаче засега остават в тайна.

Новият телевизионен сериал ще запознае зрителите със „задните улици“ на Истанбул, където властват бедност и дискриминация. В центъра на действието е семейство Топташ, което по неволя се преселва от родното си място на черноморието в големия град. Сериалът ще пресъздава на екрана борбата на семейство Топташ за оцеляване в суровите условия на големия град и житейските драми на хората в „задния двор“ на мегаполиса. Режисьор на сериала е Томрис Гиритлиоглу, а музиката е на младия музикант Демир Демиркъран.

Гьокче ще участва в поредицата с нова визия – тя вече промени външността си, отслабна и изсветли косата си.