АВЕМАР МЕД.ХР.ДОБАВКА 510ГР

0
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

АВЕМАР прахчета

Състав:Сух ферментирал пшеничен зародиш, малтодекстрин, фруктоза, агент за предотвратяване на слепване (силиконов двуокис), лимонова есенция, подсладител (acesulfame-K), натриев хлорид, полиращ агент (стеаринова киселина).

 

Предпазни мерки:Приемането на хранителната добавка Avemar става след консултация с лекар. Пациентите с наследствена непоносимост към фруктозите или пациенти със свръхчувствителност към които и да било от компонентите или съставките на Avemar не трябва да приемат Avemar. Пациентите страдащи от диабет трябва да приемат Avemar под контрола на лекуващия лекар, заради въглехидратня внос и дозите на инсулина. Пост оперативно приложението на хранителната добавка Avemar трябва да започне, когато пациентът е в състояние да приема храна през устата. Продуктът не бива да бъде приеман по време на бременност или кърмене. Употребата на АВАМЕР е забранена за пациента с трансплантиран орган или тъкан. Продуктът не може да бъде използван, ако пациентът има кървящи язви по гастро-интестиналния тракт (кървяща стомашна или язва на дванадесетопръстника), ентерит/колит (остро чревно възпаление), синдром на патологична абсорбацияAvemar да се съхранява на обезопасено от деца място!

 

Взаимодействие с лекарствени средства:Avemar се приема два часа преди или след приемане на други хранителни добавки или лекарствени продукти. АВЕМАР не трябва да бъде приеман в комбинация с никакви препарати, съдържащи витамин С , в интервал от два часа преди или след приема. Приемането на Avemar трябва да бъде преустановено два дни преди извършването на прегледи с контрастни рентгенови снимки с прилагането на бариев сулфат и трябва да бъде възстановено два дни след извършването на прегледи с контрастни рентгенови снимки с прилагането на бариев сулфат!

 

Начин на приложение:Курсът на приемане на добавката за храната Avemar се съобразява със здавословното състояние, терапевтичните и диагностични процедури, на които се подлага пациента заради основното си заболяване.

Приготвяне на единична доза:

Едно саше се разтваря в чаша вода. Прясно приготвеният разтвор от Avemar се използва в рамките на 30 минути след приготвянето му! Неупотребеният разтвор се изхвърля.

 

Дозировка:

За възрастни с телесно тегло ~ 70 кг – една доза се равнява на едно саше Avemar на ден. Препоръчва се Avemar да бъде приготвян и консумиран 1 час преди обяд. Пациентите с телесно тегло от 90 кг и нагоре да консумират 2 сашета и се препоръчва да взимат Avemar приблизително 1 час преди закуска и вечеря.

Препаратът Avemar може също да бъде приготвян и консумиран смесен с освежителни напитки или с негазирана минерална вода, без добавяне на други хранителни добавки, в частност вит.С.

 

Avemar е микробиологично чист продукт.

 

Споделете мнението си за АВЕМАР МЕД.ХР.ДОБАВКА 510ГР