Ето как Ивана отслабна със сензационните 15 килограма!

54
Добави коментар
Mamin_Chocko
Mamin_Chocko

Ето как Ивана отслабна със сензационните 15 килограма!

Певицата взриви феновете си, изглеждайки по неузнаваем начин!

Поп фолк певицата Ивана направи истински фурор по време на свое участие в Пловдив. И въпреки че в певческите й данни никой не се съмнява, вниманието на аудиторията този път беше изцяло погълнато от визията й – изпълнителката е свалила поне 15 килограма и то за само около два месеца, пише електронното издание lekuva.net..

Според изданието, без да се ограничава особено по отношение на храната, която консумира, Ивана е успяла да свали голяма част от килограмите, които пречеха на самочувствието й през последните няколко години.

Тайната, споделила самата Ивана, за сензационното й преобразяване се криела в съвет, който й дал преди време известен билкар. Кой точно е народният лечител и какво я посъветвал певицата предпочита да запази в тайна, но открехва, че освен външно, неговите съвети й помогнали да се преобрази и вътрешно. Тялото й се пречистило от токсините и се освободило от излишните килограми, а душата й отхвърлила всички негативни мисли.

Именно поради това в момента Ивана се чувства преобразена. Тя е бодра и свежа, а начинът, по който изглежда тялото й, отразява напълно и вътрешната й хармония.

Това определено се харесва и на феновете на изпълнителката, които я засипаха с комплименти и положително възгласи при появяването й в Пловдив.

бyтoн зa coциaлни мpeжи

ВАЖНО: Ако публикацията Ето как Ивана отслабна със сензационните 15 килограма! ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: