Няколко любопитни факта за мъжкия полов орган | Teenproblem.net

10
Добави коментар
DarkPetrow
DarkPetrow

Факт № 1

 Всеки знае, че тютюнопушенето е вреден навик, но колко от вас знаят, че цигарите са в състояние да съкратят пениса с близо сантиметър? Никотинът съкращава кръвоносните съдове, като по този начин пречи на нормалната ерекция. Ако не се притесняваш за белите си дробове, стана ли ти поне малко гадно, че влияеш така на „малкия приятел“?

 

Факт № 2

Обрязаните пениси могат отново да станат необрязани. Операцията не е просто, малко хора се подлагат на нея и са нужни години, за да бъде покрита отново цялата главичка.

 

Факт № 3

Най-старото създание, което е имало пенис, е морско животно с твърда черупка, известно като Colymosathon ecplecticos.

 

Факт № 4

И мъжете, и жените получават оргазъм, но докато при представителите на силния пол той трае едва 6 секунди, дамите се радват на това невероятно чувство в продължение на 23 секунди. Това честно ли е ?

 

 

Факт № 5

Кожата от обрязаните момченца е подходяща за операции, при които има нужда от поставяне на нова кожа (например при изгаряне). Явно има и нещо положително в обичая обрязване …

 

Факт № 6

Ако често имате преждевременна еякулация или еректилна дисфункция, най-вероятно страдате от разширение на простатната жлеза. Вместо да гадаете какво ви има, посетете уролога си.

 

Факт № 7

Най-честата причина за скъсвате кожичката на пениса е прекалено енергична мастурбация. 

 

Факт № 8

Според немските изследователи средният полов акт трае 2 минути и 50 секунди, но на жената са й нужни 5 минути и 30 секунди, за да изпита истинско удоволствие от секса.

 

Факт № 9

Пенисът, който е бил използван от най-много жени, принадлежи на крал Fatefahi, който е бил с 37 800 дами между 1700 и 1784 година.

 

Факт №  10

Мъжете, които имат хубав външен вид и се чувстват добре в кожата си, имат по-качествена сперма.

 

Факт № 11

Има два вида пениси – единият се разширява и удължава по време на ерекция, а другият и по-голям в нормално състояние, но не нараства значително, когато е във възбудено.

 

Факт № 12

Един на 400 мъже е достатъчно гъвкав, за да може да достигне пениса си с уста … Но това е прекалено гнусно, за да го обсъждаме.