Световната верига за дизайнерски мебели KARE разчупва познатите стереотипи в обзавеждането с новооткрития си магазин в София

10
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

KARE носи революция в обзавеждането

Световната верига за дизайнерски мебели KARE разчупва познатите стереотипи в обзавеждането с новооткрития си магазин в София. Бунтарската колекция на марката „Fashion Rebel“ (Моден бунтар) е модното противопоставяне срещу старите и скучни тенденции в домашния интериор. Колекцията съчетава мебели и аксесоари за дома изработени от качествено масивно дърво съчетани с уникални метални елементи. В духа на нестандартното „Fashion Rebel“ вдъхновява със стил и преплита в себе си прави и масивни мебели с класически цветове, но в съчетание с провокативни тонове и щампи. От така наречените „индустриален“ тип мебели, другото лице на „Fashion Rebel“ са провокативни и бляскави аксесоари, които подчертават бунтарския стил на колекцията.

Един от емблематичните мебели на „Fashion Rebel“ е столът „Soho Big Boss“, който притежава класически „уау“ ефект. Този въртящ се стол успешно съчетава смесица от стилове, с кафява кожена седалка и висока метална облегалка, в която може да се огледате.

Това истинско произведение на изкуството в мебелния дизайн участва в първата рекламна фотосесия на KARE в България. Пред обектива, заедно със символа на KARE – червеният манекен FRED, застанаха две от най-непокорните български дами – Радина Кърджилова и Мариана Попова. Дръзки решения, отказ от баналното, бунт на сетивата и нормите, свободна индивидуалност и вълшебство на детайла са сред отличителните характеристики на KARE, пресъздадени и в артистичните снимки, които имат за декор едни от най-емблематичните места в София.

Във фотосесията двете красавици позираха с мебели от колекцията „Pop Art & Fun“, която потапя функционалните, изчистени мебели и аксесоари в драматични цветове, превръщайки ги в произведения на изкуството. Цветни мотиви, Анди Уорхол и Рой Лихтенщайн вдъхновяват театралното обзавеждане, от което струи радост от живота. Както и мебели от колекцията „Rockstar“ с впечатляващ, драматичен и толкова „рокендрол“ стил.

Порочно разточителство, пънкарски барокови елементи и цветен спектакъл в сребърно, тъмновиолетово и черно – чрез тези компоненти колекцията създава звездния рок фактор за дома ви.

В магазина може да се видят и други колекции на KARE като Rock Star, White Diva, Modern Vintage, Design&The City, Pop Art.

Магазинът на КАRE, който отвори врати на 27-ми юли е място, където можеш да бъдеш себе си, жив театър за хора със страст към красивите и стилни домове и отправна точка за любителите на всичко друго, но не и на обикновеното, за млади хора на всяка възраст.

 

 

За KAREПрез 1981, основаната в Германия и базирана в Мюнхен компания, започва с отварянето на малък магазин, а в днешни дни компанията разполага с над 55 обекта в целия свят. KARE налага себе си като водеща компания в тенденциите за нов начин на живот.