Пожелания за Годишнина от Сватбата

2
Добави коментар
silence
silence

Пожелания за Годишнина от Сватбата

Оригинални Пожелания за Годишнина от Сватбата

Бъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно! Честита годишнина от Вашият Сватбен ден!

*****

Наздраве за вашата любов! Наздраве и за следващите ви безброй години на взаимно щастие!
Честит юбилей!

*****

Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи още 100 години! Честита дървена сватба!

*****

Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!” Честита Медна сватба!

*****

Вече 10 години, Вашата обич не престава да грее, пожелавам Ви още 100 пъти по толкова любов. Честита Сватба на розите!

*****

Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота Ви до старини! Букет от нежни пожелания, дарила бих ви с две ръце, щастие и радост желая ви от все сърце! Честита годишнина и Стъклена сватба!

*****

Очите Ви от щастие греят, в сърцето Ви любов трепти и всички птички на света пеят, защото днес е вашият ден. Честит юбилей за Вашата Порцеланова сватба!

*****

Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави и щастливи! Всичко останало зависи от Вас самите! Наздраве за Вашата Сребърна сватба

*****

На този хубав сватбен ден преди доста време обрекахте се във вълшебна любов, която Ви свързва и до днес, дано е вечна!  Честита годижнина и Сапфирена сватба!

*****

Честита Дантелена сватба! Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: Обичам те!

*****

И халките, които ви свързват и клетвите пред Бог,  обичайте се до сетния си час.
Четита 30 годишнина от сватбата и така наречената Перлена сватба!

*****

Току – що преведохме на вашата банкова сметка късмет, здраве и щастие. Използвайте ги с любов и настроение.
Честит юбилей и Златна сватба!

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели 🙂

Категория: Пожелания